Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

10 Δημιουργικές Diy κατασκευές από Φελλούς

Τα πώματα κρασιού είναι ένα ανακυκλώσιμο στοιχείο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί με τόσους πολλούς τρόπους σε μια ποικιλία από διαφορετικές diy κατασκεύες. Είναι εύκολο να τα συλλέξετε, γρήγορα, αν είστε πότης κρασιού. Και, αν δεν είστε, μπορείτε πάντα να πείτε στους φίλους και τα μέλη της οικογένειας σας να μαζεύουν για εσάς.

Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014

10+1 κατασκευές που όλοι θα θέλαμε στο σπίτι μας

Ποιος δεν θα ήθελε να κάνει παρεμβάσεις που θα άλλαζαν δραματικά την ποιότητα της ζωής του μέσα στο σπίτι; Κάποιοι τις έκαναν αυτές τις παρεμβάσεις. Και τις φωτογράφησαν έτσι ώστε όλοι εμείς οι υπόλοιποι να μπορούμε να πάρουμε ιδέες. Θα δείτε τις φωτογραφίες και θα μπείτε σε σκέψεις. Κάποιες λύσεις θα τις χαρακτηρίσετε υπερβολικές. Κάποιες άλλες άχρηστες, κάποιες έξυπνες και κάποιες εξωφρενικά δαπανηρές. Ένα είναι βέβαιο. Και οι έντεκα λύσεις που θα δείτε, θα σας κεντρίσουν την προσοχή. 

Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014

Φτιάχνω το δικό μου χαρταετό!!!

Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι

Ένα ιδιαίτερα διαδεδομένο έθιμο και εξαιρετικά αγαπημένο μεταξύ των παιδιών, είναι αυτό του χαρταετού που πετάμε την Καθαρά Δευτέρα.
Και μπορεί σήμερα, οι περισσότεροι να αγοράζουν έτοιμους τους αετούς, πριν όμως από κάμποσα χρόνια η κατασκευή του γινόταν στο χέρι από παιδιά που έπαιρναν τα ξύλα, τα έκοβαν, κολλούσαν εφημερίδες με ψαρόκολλα και έβρισκαν μόνοι τους τα ζύγια για τα σκοινιά.

Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014

Γιατί σβήνουμε κεράκια στα γενέθλια;

Οι αρχαίοι πρόγονοί μας, για να τιμήσουν την Άρτεμη, τη θεά της Σελήνης και του κυνηγιού, είχαν τη συνήθεια να ανάβουν λαμπάδες και να τις τοποθετούν μαζί με μεγάλα στρογγυλά γλυκά από μέλι στο βωμό της.

Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014

25 DIY Ιδέες για τραπεζάκια του καφέ

Αν είστε εραστής των vintage  έπιπλων, τότε θα πρέπει να δείτε αυτά τα απίθανα Vintage τραπεζάκια. Τα τραπεζάκια μπορούν να γίνουν από πολλά διαφορετικά Vintage πράγματα. Μπορείτε πάντα να βρείτε παλιές vintage πόρτες ή παλιά παράθυρα στο υπόγειό ή την αποθήκη σας.