Δευτέρα 18 Μαρτίου 2013

12 Απίθανες κατασκευές από παλέτες

Η κατασκευές με παλέτες έχουν πάρει μορφή επιδημίας, και εκεί που πριν μερικά χρόνια ήταν πανεύκολο να βρεις όσες ήθελες, τώρα είναι αρκετά πιο δύσκολο ή θα πρέπει να τις αγοράσει κανείς.

Όπως και να έχει το θέμα οι ιδέες είναι ατελείωτες, και ακόμη και αν χρειαστεί να αγοράσουμε κάποιες παλέτες, το αποτέλεσμα είναι φανταστικό και ιδιαίτερο. Σήμερα λοιπόν θα δούμε ακόμη μερικές ιδέες που ελπίζουμε να σας δώσουν έναυσμα για να ξεκινήσετε και εσείς να φτιάχνετε πράγματα με παλέτες.


Πολυθρόνα από παλέτες

πολυθρόνα από παλέτεςΜια αρκετά εύκολη κατασκευή για την οποία εκτός από τις παλέτες θα χρειαστείτε και ροδάκια αν θέλετε να την μεταφέρετε πιο εύκολα, δύο μεντεσέδες για να ενώσουμε τις δύο παλέτες και αλυσίδα με γάντζους αν θέλουμε να την κάνουμε με ανάκληση. Μια απίθανη κατασκευή για τον κήπο, την αυλή το μπαλκόνι.
Κουζίνα με επένδυση από παλέτες
Κουζίνα με επένδυση από παλέτεςΜια εξαιρετική κουζίνα με επένδυση από παλέτες ιδανική για μια ρουστίκ ή χωριάτικη διακόσμηση.
Καναπές εξωτερικού χώρου από παλέτες
Καναπές εξωτερικού χώρου από παλέτεςΜια ιδέα που θα δώσει άνεση και χρώμα σε κάθε εξωτερικό χώρο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί.
Τραπεζάκι από παλέτες
Τραπεζάκι από παλέτεςΣε κάποιο έντονο χρωματισμό είναι ιδανικό για φοιτητικούς και όχι μόνο χώρους.
Καναπές από παλέτες
Καναπές  από παλέτεςΜια ιδέα που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμη και σε μια αίθουσα αναμονής.
Τραπεζάκι – κομοδίνο από παλέτες
Τραπεζάκι - κομοδίνο από παλέτεςΠανέμορφο τραπεζάκι και κομοδίνο ταυτόχρονα, και μπορεί να κατασκευαστεί με μινιατούρες παλέτες.
Τραπέζι από παλέτες
Τραπέζι από παλέτεςΓια την τραπεζαρία την κουζίνα, ακόμη και για το μπαλκόνι σας.
Ραφιέρα αποθήκευσης φρούτων
Ραφιέρα αποθήκευσης φρούτωνΙδανική και πρακτική κατασκευή για να αποθηκεύσετε τα φρούτα σας.
Πάγκος μπάρ από παλέτες
Πάγκος μπάρ από παλέτεςΠοιός δεν θα ήθελε μια τέτοια κατασκευή για κάποιο εσωτερικό ή εξωτερικό χώρο του. Μπορεί ακόμη να χρησιμοποιηθεί και σε καλοκαιρινά μαγαζιά μπαράκια. Ο συνδυασμός με τα κούτσουρα σαν σκαμπό είναι τέλειος.
Γωνειακός καναπές από παλέτες
Γωνειακός καναπές από παλέτεςΕξαιρετική και οικονομική κατασκευή για το εξοχικό ή το σπίτι στο χωριό.
Σκαμπό από παλέτες
Σκαμπό από παλέτεςΣκαμπό για κάθε στύλ διακόσμησης σε συδυασμό με όμορφα μαξιλάρια.
Σαλονάκι από παλέτες
Σαλονάκι από παλέτεςΣαλονάκι εξωτερικού χώρου από παλέτες για να φιλοξενήσει άνετα την οικογένεια και τους φίλους σας την άνοιξη και το καλοκαίρι που σε όλους αρέσει να περνάνε το χρόνο τους σε εξωτερικούς χώρους. Μια ιδέα που θέλει λίγο χρόνο για να πραγματοποιηθεί, γιατί έχει αρκετά κομμάτια, όμως το αποτέλεσμα θα μας αποζημειώσει.


 texnotropieskaidiakosmisi.com
Images via: facebookPalleteria

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου