Δευτέρα 18 Μαρτίου 2013

Μοντέρνα Χρώματα βαψίματος τοίχου για όλες τις μορφές διακόσμησης

Σήμερα με την απέραντη γκάμα χρωμάτων, το βάψιμο προσφέρει πλέον απεριόριστες δυνατότητες όσον αφορά την εσωτερική διακόσμηση. Ρετρό, φυσικά, σύγχρονα, Ζεν, ποπ ή κλασικά, χρώματα είναι στη διάθεσή σας, και σίγουρα θα βρείτε το χρώμα βαφής που σας ικανοποιεί.

Επειδή είναι πάνω από όλα μια κάλυψη τοίχων που είναι πολύ απλή στη χρήση και εύκολη στη συντήρηση, το βάψιμο παραμένει η πρώτη επιλογή για να διακοσμήσετε τους εσωτερικούς τοίχους.  Ένα άλλο πλεονέκτημα του βαψίματος είναι το πολύ ευρύ φάσμα των διαθέσιμων χρωμάτων.


Θα βρείτε στα καταστήματα πληθώρα χρωματολογίων καθώς και προγράμματα που σας επιτρέπουν να φανταστείτε το σπίτι σας, παίζοντας σε διαφορετικές αποχρώσεις. Η βάψιμο είναι επίσης εύκολο να συνδυαστεί με διαφορετικά υλικά όπως ξύλο, μέταλλο ή άλλα σύγχρονα υλικά.

Να ξέρετε ότι η τοιχογραφία έχει μια μεγάλη επίδραση στον περιβάλλον χώρο, και γιαυτό είναι απαραίτητο να επιλέξετε το σωστό χρώμα βαφής που ταιριάζει με την εσωτερική διακόσμηση και το στυλ σας  και με την εμφάνιση που θέλετε να δημιουργήσετε στο δωμάτιό σας. Έτσι, μπορούμε να πούμε ότι κάθε στυλ διακόσμησης έχει τα χρώματα και αποχρώσεις που θα το ενισχύσουν.



Εδώ λοιπόν έχουμε συγκεντρώσει για “σας  μερικές γρήγορες ιδέες βαψίματος για να σας βοηθήσουν για ένα κομψό αλλά και μοντέρνο περιβάλλον. Το άσπρο και το μπεζ είναι μια ασφαλής επιλογή για ένα διακοσμητικό εσωτερικό σχεδιασμό. Αυτά τα χρώματα σας επιτρέπουν να τονίσετε τα έπιπλά σας, ενώ βυθίζει εσωτερικό χώρο σας σε μια όμορφη φωτεινότητα. Ένα μαύρο τόνος μπορεί να σχετίζεται με το λευκό και μπεζ για ένα κομψό στυλ. Αλλά να είστε προσεκτικοί και να χρησιμοποιήσετε το μαύρο με φειδώ για να αποφύγετε να δώσετε μια σοβαρή ματιά στην διακόσμηση του χώρου σας. Για μια ελαστική εσωτερική διακόσμηση, αν θέλετε να προσθέσετε φρεσκάδα στο δωμάτιό σας, πηγαίνετε  σε αποχρώσεις του κίτρινου που να θυμίζει τον ήλιο. Σε παστέλ τόνους, θα φέρει ένα κατευναστικό βλέμμα στο δωμάτιό σας και θα δημιουργήσει σε αυτό  μια πιο ευχάριστη ατμόσφαιρα. Εάν θέλετε να δημιουργήσετε μια νέα ανοιχτή θαλασσιά ατμόσφαιρα στον εσωτερικό σας, τότε θα χρησιμοποιήσει τα πιο νεανικά και πιο μοντέρνα χρώματα βαψίματος για το τρέχον έτος, τα μπλε, φυσικά. Χρησιμοποιήστε διαφορετικές αποχρώσεις του μπλε  για να φέρει τη γλυκύτητα του πνεύματος της θάλασσας στο σπίτι σας … επίσης να θυμόμαστε ότι παστέλ & πολύ ελαφριά μπλε αποχρώσεις είναι μια ιδανική επιλογή για τους τοίχους κρεβατοκάμαρα να δώσει ένα μαλακή και γαλήνια ατμόσφαιρα. Και για να διακοσμήσετε το χώρο σας με ένα ωραίο φυσικό στυλ, Θα επιλέξουμε για το δεύτερο χρώμα βαψίματος σε τάση φέτος: το πράσινο! Πράσινο χρώμα που θυμίζει τη φύση, την ευημερία και την οικολογία προσφέρει μια αναζωογονητική ατμόσφαιρα στο δωμάτιο. Και μπορείτε να το συνδυάσετε επίσης  με άλλα χρώματα, όπως η σοκολατί ή μπεζ. Ο τοίχος σας δίνει επίσης την ευκαιρία να δημιουργήσετε πρωτότυπες ιδέες διακόσμησης. Χρήση ειδικών ειδών βαφής, όπως βαφή μαυροπίνακα, και φωσφορίζοντα χρώματα, και ειδικά επιχρίσματα σας επιτρέπουν να απελευθερώσετε την φαντασία σας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου