Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013

Τα ζώδια της εβδομάδας

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ
                                         Εβδομάδα 10-16/3/2013

 Δείτε τι επιφυλάσσει αυτή η εβδομάδα μέσα από την πρόβλεψη των ζωδίων.



ΚΡΙΟΣ (21/3-19/4): Η νέα σελήνη σας καλεί να ξεκουραστείτε, να κλείσετε κύκλους – ενδεχομένως μη αποδοτικούς-, να γεμίσετε μπαταρίες, αλλά και να προετοιμαστείτε για τα καινούργια που είναι μπροστά σε κάθε τομέα και θα εκτυλιχθούν μετά τις 20/3. Ο κυβερνήτης σας Άρης εισέρχεται στο ζώδιό σας κι εσείς σταδιακά αρχίζετε να νιώθετε πιο δραστήριοι, πιο έτοιμοι για κατακτήσεις και κινήσεις «ματ». Τελευταία εβδομάδα με φαινομενικά ανάδρομο Ερμή: μη βιαστείτε να λάβετε παρορμητικές αποφάσεις. Αξίζει να περιμένετε και να συλλογιστείτε καλά, χωρίς να «μαρτυράτε» τις σκέψεις σας...

ΤΑΥΡΟΣ (20/4-20/5): Η νέα σελήνη φέρνει ευκαιρίες στον προσωπικό είτε στον επαγγελματικό/οικονομικό τομέα, κυρίως εφόσον γεννηθήκατε γύρω στις 11/5. Φιλίες, συμμαχίες κι εξωστρέφεια σας φέρνουν ένα βήμα πιο κοντά στους στόχους που έχετε κατά νου, αν γεννηθήκατε στις 5-13/5 . Άνθρωποι από το παρελθόν έχουν κάτι να σας πουν είτε εσείς οι ίδιοι επανατοποθετείστε σε ζητήματα που προέκυψαν πριν από καιρό, πολύ περισσότερο αν είστε Ταύροι της 25-28/4.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5-21/6): Η νέα σελήνη σας βάζει στη διαδικασία ν’ αλλάξετε κάτι ή να ξεκινήσετε σ’ ένα καινούργιο μοτίβο τη ζωή σας, είτε όσον αφορά στην καριέρα είτε σχετικά με την οικογένεια / το γάμο / μια σημαντική σχέση σας. Αυτό βεβαίως ισχύει περισσότερο, εφόσον γεννηθήκατε κοντά στις 12/6. Η είσοδος του Άρη στον Κριό φέρνει ανανέωση στην κοινωνική ζωή & στη «στόχευση» κάνοντάς σας να νιώσετε πιο ανάλαφροι και άνετοι σε πάσης φύσεως διεκδίκηση, κυρίως αν γεννηθήκατε στις 21-24/5. Ο κυβερνήτης σας παραμένει για τελευταία εβδομάδα σε φαινομενικά ανάδρομη τροχιά και συγχύζει / βάζει σε διλήμματα ενίοτε, πιο πολύ εσάς της 26-29/5.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6-22/7): Ταξίδια, νομικές υποθέσεις, επαγγελματικές διεκδικήσεις, διαγωνισμοί και πάσης φύσεως φιλοδοξίες έχουν «τη χάρη» της νέας σελήνης και της Αφροδίτης, κυρίως αν γεννηθήκατε στις 7/7-15/7. Η είσοδος του Άρη στον Κριό σας κάνει πιο μαχητικούς, ορμητικούς, ακαταμάχητους, ωστόσο οφείλετε να συγκρατήσετε τη νευρικότητα / επιθετικότητα ή την υπερβολή στο ύφος, καθώς ρήξεις και προβλήματα καραδοκούν, κυρίως αν γεννηθήκατε στις 22-25/6. Μια υπόθεση επανέρχεται στο προσκήνιο είτε μία είδηση σας χαροποιεί, ενώ παράλληλα αξίζει να ξανασυζητήσετε το θέμα που σκεφτόσασταν, εφόσον γεννηθήκατε στις 27-30/6.  

ΛΕΩΝ (23/7-22/8): Η νέα σελήνη στους Ιχθύς φέρνει μια εξέλιξη που σχετίζεται με οικονομικά (έσοδα του/της συντρόφου, κληρονομιές, δάνεια, αποζημιώσεις, εφ’άπαξ, επενδύσεις κλπ.), την ίδια στιγμή όπου πολλοί εξ’ υμών αισθάνεστε πιο παθιασμένοι μ’ έναν άνθρωπο ή με μια ιδέα/ ένα σχέδιο. Η Αφροδίτη κάνει ό,τι μπορεί για να σας ανεφοδιάσει – τουλάχιστον υλικά-, όμως ο ανάδρομος Ερμής φέρνει ενίοτε εκνευρισμούς / κακοδιαθεσία μέσ’ από τις καθυστερήσεις στην υλοποίηση όσων αναμένετε με «αχόρταγη» ματιά.  Ο Άρης από τον Κριό μπορεί και θα σας δώσει τη δυναμική της νίκης, -προς το παρόν αν γεννηθήκατε στις 23-26/7-.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8-22/9): Νέα σελήνη απέναντί σας με την Αφροδίτη παράλληλα στον 7ο φυσικό σας οίκο δεν μπορούν παρά να υπόσχονται καινούργια κι αισιόδοξα ξεκινήματα στον τομέα των σχέσεων/ συνεργασιών – με βραχυπρόθεσμη ή μακροπρόθεσμη δικαίωση-, κυρίως εφόσον γεννηθήκατε κοντά στις 13/9. Παρθένοι της 7-15/9, αξίζει να προσπαθήσετε και να βρείτε χρυσές τομές ώστε να «περπατήσετε αγκαλιασμένοι» με ανθρώπους που συμμερίζονται τις ανάγκες / επιθυμίες / βλέψεις σας. Ο Άρης στον Κριό θυμίζει ενίοτε τις οικονομικές ή συναισθηματικές ελλείψεις, σας κάνει πιο φιλόδοξους, συμβολίζει την αποτελεσματική στρατηγική στη δράση σας, όμως μπορεί να φέρει ζημιές αν φερθείτε ιδιαζόντως επικριτικά / πικρόχολα / εκδικητικά.

ΖΥΓΟΣ (23/9-23/10): Η νέα σελήνη στους Ιχθύς φέρνει νέο αέρα στην καθημερινή ρουτίνα, κάνοντάς σας να τροποποιήσετε έτσι το πρόγραμμα, ώστε να έχετε πιο ικανοποιητικά αποτελέσματα, τόσο στη φυσική κατάσταση, όσο και στη διαχείριση των επαγγελματικών υποχρεώσεων κι εκκρεμοτήτων. Ισορροπίες, τρόποι και μοτίβα μπορεί ν’ αλλάξουν στο χώρο της εργασίας, ενώ πιθανότατα οι εξελίξεις ανακουφίζουν σταδιακά, όσον αφορά σε θέματα οικείων που έως πρόσφατα σας άγχωναν. Ο Άρης εισέρχεται στον 7ο φυσικό σας οίκο: αποφύγετε ν’ αντιλαμβάνεστε κάθε συμπεριφορά των «απέναντι» ωσάν προσβλητική/ επιθετική/ απαράδεκτα απαιτητική προς το άτομό σας, γιατί θα έχετε «ζητήματα». Γι αυτήν την εβδομάδα, προσέξτε περισσότερο στις «κόντρες» που απειλούν την ψυχική σας ηρεμία, αν γεννηθήκατε στις 23-26/9.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10-21/11): Πόσο όμορφη μπορεί πραγματικά ν’ αποδειχθεί η εποχή αυτή, πολύ περισσότερο αν γεννηθήκατε στις 6-14/11! Έρωτας, παιδιά, επιχειρήσεις, τύχη, αλλά και πιο πολλή ξεγνοιασιά δίνουν τον απαραίτητο τόνο αισιοδοξίας, ώστε να προχωρήσετε με χαμόγελο και να νιώσετε ανάλαφροι κι ανανεωμένοι. Επαφές με ανθρώπους που αγαπάτε είτε ειδήσεις που ικανοποιούν μια σας επιθυμία είναι αναμενόμενες, εφόσον γεννηθήκατε στις 29/10-1/11. Ο Άρης από τον Κριό φαντάζει χρήσιμος, αφού αποτελεί έναν αντίποδα στην «ξεμυαλισμένη» διάθεση ορισμένων και θυμίζει πως υπάρχουν και υποχρεώσεις προς διεκπεραίωση...

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11-21/12): Νέα σελήνη στον 4ο φυσικό σας οίκο, σε συνδυασμό με την Αφροδίτη στους Ιχθύς:  για πολλούς εξ’ υμών- κυρίως αν γεννηθήκατε κοντά στις 10-14/12- η εποχή φέρνει αλλαγές / εξωραϊσμό στο χώρο (σπίτι / έδρα) είτε εξελίξεις στην οικογένεια / στην προσωπική ζωή που πιθανότατα ζεσταίνουν την καρδιά και ικανοποιούν βαθύτερες επιθυμίες για συναισθηματική ασφάλεια κι αφοσίωση. Δεν είστε λίγοι εσείς που αναπολείτε το χθες και νιώθετε διχασμένοι και μπερδεμένοι. Ωστόσο, ο Άρης εισέρχεται στον Κριό και θυμίζει πως η ζωή είναι «στα χέρια σας», τουτέστιν μπορείτε, οφείλετε και θα την διαμορφώσετε όπως ταιριάζει σ’ εσάς και μάλιστα σύντομα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12-19/1): Η νέα σελήνη φέρνει κινητικότητα, δραστηριότητα, επαφές, δημόσιες σχέσεις, συζητήσεις, μετακινήσεις, διαπραγματεύσεις, αλλά και προτάσεις που συνοδεύονται από οφέλη (ηθικά, συναισθηματικά είτε υλικά). Όλα αυτά αφορούν περισσότερο εσάς της 5-13/1, ορισμένοι εκ των οποίων θα μπορούσατε εξ’ ίσου να προβείτε σε μια επωφελή αλλαγή σχετικά με το μεταφορικό σας μέσο είτε να τα «ξαναβρείτε» με ανθρώπους του περιβάλλοντος με τους οποίους είχατε ψυχρανθεί. Επαναφορά στο προσκήνιο ιδεών  / ειδήσεων/ προτάσεων είναι στο πρόγραμμα για εσάς της 27-30/12.  Ο Άρης εισέρχεται στον Κριό θυμίζοντας στους γεννημένους στις 22-25/12 την αξία της ψυχραιμίας, της στωικότητας και της αυτοκυριαρχίας μπροστά σε εκνευριστικές καταστάσεις που ενδεχομένως προκύπτουν στο σπίτι/ στην οικογένεια / στις σχέσεις και διαταράσσουν την ψυχοσυναισθηματική ηρεμία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1-18/2): Η εποχή συμβάλλει στο να αισθανθείτε συναισθηματικά / υλικά ασφαλείς και ικανοποιημένοι, μέσ’ από τις εξελίξεις που φέρνουν η νέα σελήνη στους Ιχθύς και η παράλληλη διέλευση της Αφροδίτης στον οίκο του οικονομικού / συναισθηματικού εφοδιασμού. Μια καινούργια ευκαιρία για εισόδημα είτε ένας πρωτότυπος τρόπος οικονομικής διαχείρισης θα σας βοηθήσει να «περπατήσετε» πιο ψύχραιμα, με περισσότερο χαμόγελο. Ακόμα κι αν ο φαινομενικά ανάδρομος Ερμής καθυστερεί για μία εβδομάδα ακόμα την πραγμάτωση των αναμενομένων, η ουσία είναι πως ο Άρης από τον Κριό σας δίνει μια περαιτέρω ευκαιρία για πιο πολλές επαφές, δημόσιες σχέσεις και «επιθετικές» κινήσεις που μπορούν να σας ωφελήσουν βραχυπρόθεσμα ή μακροπρόθεσμα, υπό την προϋπόθεση ότι δεν θα γίνετε καυστικοί / προκλητικοί  / εριστικοί.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2-20/3): Η νέα σελήνη στο δικό σας ζώδιο δίνει το εναρκτήριο λάκτισμα για την καινούργια εποχή που ανατέλλει στη ζωή σας, πολύ περισσότερο αν γεννηθήκατε γύρω στις 11/3, κάτι που θα γίνει ακόμα πιο «ορατό» μέσα στο Μάιο μήνα.  Η Αφροδίτη σας κάνει πιο αρεστούς, γοητευτικούς και τυχερούς, ακόμα και στο τελευταίο δευτερόλεπτο, αν γεννηθήκατε στις 5-13/3. Ο φαινομενικά ανάδρομος Ερμής κουράζει για ακόμα μια εβδομάδα, κυρίως εσάς της 24-27/2, δείχνοντας περισσότερη κυκλοθυμία, τάση παρανοήσεων/ διλημμάτων/ καθυστερήσεων. Ο Άρης εισέρχεται στον 2ο φυσικό σας οίκο: οι πάσης φύσεως απαιτήσεις (δικές σας ή της εποχής) σας κάνουν να προσπαθείτε σταθερά και πεισματικά, ώστε να τα βγάλετε πέρα πιο εύστοχα, τόσο στις συναισθηματικές, όσο και στις οικονομικές υποθέσεις. 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου