Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013

Ο Μίκυ Μάους ντύνεται τσολιάς!

Θέλετε να δείτε το Μίκυ Μάους ντυμένο τσολιά; Το αγαπημένο ποντικάκι μικρών και μεγάλων ντύνεται με την εθνική μας στολή και υποδέχεται τους φίλους του, στη Disneyland στην Καλιφόρνια για μια σειρά εκδηλώσεων με άρωμα Ελλάδας!

Με το χαρακτηριστικό μας επιφώνημα «Ωπα!» οι διοργανωτές σας προσκαλούν από τις 25 έως τις 27 Μαρτίου να γιορτάσετε μαζί με τους αγαπημένους σας ήρωες υπό τους ήχους ελληνικής μουσικής, να χορέψετε, να παίζετε και φυσικά να γευθείτε την ελληνική κουζίνα. Τις γεύσεις θα επιμεληθεί η σεφ Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, ενώ τα κρασιά θα διαλέξει η Χριστίνα Μπουτάρη.


Η μοναδική αυτή εμπειρία περιμένει μικρούς και μεγάλους να την απολαύσουν. Το πρόγραμμα μεταξύ άλλων περιλαμβάνει τη συνάντηση με τον Μίκυ ντυμένο με την παραδοσιακή μας φουστανέλα, με τον οποίο θα φωτογραφηθείτε μπροστά σε ένα Ελληνιστικό σκηνικό.

Όσοι αγαπούν τη φυσική άσκηση θα μάθουν τεχνικές για τα Ολυμπιακά αθλήματα, όπως η δισκοβολία, το ακόντιο και το άλμα από τον ίδιο τον Ηρακλή. Σε όλη τη διάρκεια της περιήγησης σας ηθοποιοί ντυμένοι Έλληνες πολίτες θα σας ξεναγήσουν, θα φιλοσοφήσουν μαζί σας και θα σας οδηγήσουν σε όλες τις εκδηλώσεις.

Ο χορός δεν θα λείψει, αφού παραδοσιακά συγκροτήματα θα χορέψουν για εσάς και θα σας προσκαλέσουν να χορέψετε μαζί τους ένα καλαματιανό. Τέλος, θα μάθετε για την καθημερινή ζωή στην Ελλάδα μέσα από παιχνίδια και εργαστήρια τέχνης.

Τα σημεία των εκδηλώσεων είναι:
Disneyland Park
• Carnation Café
• Redd Rockett's Pizza Port
• Special vending carts – "it's a small world"Mall
Disney California Adventure Park
• Boardwalk Pizza & Pasta
• Paradise Garden Grill
• Special vending carts – Paradise Gardens

Όσοι επιθυμούν να ζήσουν μια ελληνική εμπειρία μέσα στο πιο θεαματικό πάρκο του κόσμου πατούν εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου