Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013

CamMe: Φωτογραφήστε τον εαυτό σας εύκολα και γρήγορα

Η εφαρμογή CamMe επιτρέπει στο χρήστη να ελέγξει την κάμερα του iPhone ή του iPad χωρίς να χρειάζεται να έχει τη συσκευή στα χέρια του.

Σκοπός του CamMe είναι μέσα από χειρονομίες να μπορεί ο χρήστης να χειριστεί τη συσκευή του, όπως περίπου λειτουργεί το Kinect της Microsoft, προσφέροντας έτσι την ευκαιρία σε κάποιον να φωτογραφήσει τον εαυτό του ή να να βγάλει μία ομαδική φωτογραφία από την οποία δε θα λείπει κανείς.
 
Το μόνο που χρειάζεται να κάνει κάποιος για να χρησιμοποιήσει το CamMe είναι να τοποθετήσει τη συσκευή του (iPhone ή iPad) στο σωστό σημείο, να διαλέξει ποια κάμερα θέλει να χρησιμοποιήσει, και στη συνέχεια να σηκώσει το χέρι του.



Η εφαρμογή στη συνέχεια αντιλαμβάνεται την κίνηση του χεριού και όταν ο χρήστης κλείσει την παλάμη του, τότε ξεκινάει αντίστροφη μέτρηση τριών δευτερολέπτων από την εφαρμογή που ενημερώνει οτι ετοιμάζεται να τραβήξει φωτογραφία


 
Η εφαρμογή είναι για την ώρα δωρεάν και είναι διαθέσιμη μόνο στο AppStore ενώ ακόμα δεν υπάρχουν πληροφορίες για πιθανή κυκλοφορία της σε Android συσκευές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου