Σάββατο, 16 Μαρτίου 2013

Αυτό είναι το νέο Galaxy S4!

Tο νέο smartphone της Samsung πατάει πάνω στις σχεδιαστικές γραμμές του Galaxy S3 χωρίς να έχει πολλές διαφορές.


 
Το πολυκαρβονικό υλικό από το οποίο είναι κατασκευασμένο το κάνει πιο ελαφρύ (με βάρος 130 γραμμάρια) και πιο λεπτό (πάχος του τα 7.9 χιλιοστά)Διαθέτει οθόνη 5 ιντσών HD AMOLED με ανάλυση Full HD και pixel density που φτάνει τα 441ppi, η οποία διαθέτει προστασία Gorilla Glass 3, οχταπύρηνο επεξεργαστή Exynos στα 1.6GHz ή τετραπύρηνος Qualcomm Snapdragon στα 1.9GHz, ανάλογα με την περιοχή διάθεσης της συσκευής, μνήμη RAM 2GB (LPDDD3) και εσωτερική μνήμη 16, 32 ή 64GB ανάλογα με την έκδοση, με δυνατότητα πάντα επέκτασης μέσω κάρτας microSD.

 
Το λειτουργικό σύστημα υποστηρίζει την έκδοση 4.2.2 του Android με το TouchWiz user interface της Samsung και φυσικά, υποστηρίζει 802.11ac Wi-Fi, Bluetooth 4.0, δίκτυα LTE, ενώ η μπαταρία είναι αφαιρούμενη και φτάνει τα 2.600mAh.
 
Επίσης διαθέτει δύο κάμερες, στα 13 και τα 2MPixels αντίστοιχα, οι οποίες ξεχωρίζουν και για τις ιδιαίτερες λειτουργίες τους όπως είναι η νέα λειτουργία “Dual Camera”  με την οποία μπορεί να τραβήξει φωτογραφίες ταυτόχρονα και από τις δύο κάμερες της συσκευής, η  “Sound & Shot” με την οποία μπορεί να ηχογραφήσει κάτι πριν ή μετά τη λήψη της φωττογραφίας ώστε να τη συνοδεύει αλλά και η επιλογή “Drama Shot mode” με την οποία το Galaxy S4 μπορεί να τραβήξει 100 φωτογραφίες κάνοντας ένα collage με αυτές.
 
Το νέο Galaxy S4 διαθέτει επίσης και “έξυπνες” λειτουργίες “Smart Scroll” με την οποία ο χρήστης μπορεί να κινείται  στην οθόνη του κινητού χωρίς να αγγίζει την οθόνη και “Smart Pause” που σταματάει ένα video όταν ο χρήστης δεν κοιτάει την οθόνη. 
 
Ακόμη δύο νέες λειτουργίες που παρουσιάστηκαν είναι το “Air View” που επιτρέπει τοποθετώντας τα δάκτυλά του ο χρήστης πάνω στην οθόνη να έχει μία προεπισκόπηση μηνυμάτων και άλλων στοιχείων και το “Air Gesture” που του επιτρέπει να ελέγχει χαρακτηριστικά όπως η μουσική, η απάντηση κλήσεων ή το scrolling χωρίς να αγγίζει την οθόνη της μουσικής.
 
Με την υποστήριξη του “Group Play” οι χρήστες μπορούν να απολαμβάνουν μουσική, φωτό, αρχεία και παιχνίδια χωρίς να απαιτείται σύνδεση Wi-Fi ή data, καθώς συνδέονται απευθείας ο ένας με τον άλλο ώστε να μοιράζονται περιεχόμενο. 
 
Τέλος η συσκευή θα είναι διαθέσιμη σε λευκό και μαύρο χρώμα, ενώ θα κυκλοφορήσει σε 327 δίκτυα από 155 χώρες ξεκινώντας από τα τέλη Απριλίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου