Δευτέρα 18 Μαρτίου 2013

Προβλήματα για τους παίκτες του SimCity

Η νέα έκδοση του SimCity κυκλοφόρησε στις ΗΠΑ (στην Ευρώπη αναμένεται σε 3 ημέρες), όμως επειδή απαιτείται σύνδεση του χρήστη με server για να παίξει, έχουν δημιουργηθεί τεράστια προβλήματα.

Η EA έχει αποφασίσει πως όποιος θέλει να παίξει, ακόμη και σε single-player mode, θα πρέπει να έχει μόνιμη σύνδεση στο Internet γιατί οι πόλεις διαφορετικών χρηστών αλληλεπιδρούν μεταξύ τους.


Η διαθεσιμότητα των server όμως είναι εξαιρετικά μειωμένη, αφού προφανώς η ζήτηση έχει ξεπεράσει κατά πολύ τα αναμενόμενα, με αποτέλεσμα οι χρήστες να περιμένουν τουλάχιστον 30 λεπτά για να παίξουν, όπως συνέβη και κατά τη διάρκεια του "Beta Weekend".

Η κατάσταση γίνεται ακόμη χειρότερη, αφού όταν κάποιος χρήστης καταφέρει να συνδεθεί, αντιστοιχίζεται με τον συγκεκριμένο server στον οποίο σώζεται και το παιχνίδι. Εάν την επόμενη φορά που ο χρήστης προσπαθήσει να συνδεθεί, ο server είναι γεμάτος και συνδεθεί σε κάποιον άλλο, δεν μπορεί να φορτώσει το παιχνίδι που έπαιζε, οπότε ή θα ξεκινήσει νέο game ή θα πρέπει να περιμένει να βρει θέση!

Ελπίζουμε η ΕΑ να βρει άμεσα τρόπους να αλλάξει αυτή την απαράδεκτη κατάσταση…










Πηγή:e-pcmag.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου