Πέμπτη 21 Μαρτίου 2013

Το Twitter γιορτάζει 7 χρόνια ζωής!

Πέρασαν επτά ολόκληρα χρόνια από την ημέρα που ο Jack Dorsey δημοσίευσε το πρώτο tweet, στη νέα τότε υπηρεσία του Twitter. Από εκείνη την ημέρα το δημοφιλές πλέον, κοινωνικό δίκτυο κατάφερε να αποσπάσει την προτίμηση του κοινού, φτάνοντας μέχρι σήμερα τα 200 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες!


Το Twitter έχει καταφέρει να ενώσει τις ειδήσεις σε ολόκληρο τον κόσμο, καταγράφοντας περίπου 400 εκατομμύρια tweets κάθε ημέρα. Η υπηρεσία μετατράπηκε σε μία “πραγματική παγκόσμια πλατεία”, ένας δημόσιος χώρος που ο καθένας μπορεί να μάθει και να μοιραστεί τα τελευταία νέα, να ανταλλάξει ιδέες και να έρθει σε επαφή με άλλους σε πραγματικό χρόνο.
Μάλιστα, στις αρχές του 2013, η παγκόσμια αυτή πλατεία επεκτάθηκε και στο διάστημα, με τον αστροναύτη Chris Hadfield να στέλνει το πρώτο tweet, ενώ είναι σε τροχιά γύρω από τη γη.

Το Twitter παρουσιάζει κάθε χρόνο σταθερή αύξηση του πλήθους των χρηστών του, με του υπεύθυνους της υπηρεσίας, μέσω δημοσίευσης τους στο επίσημο blog της εταιρίας, να δηλώνουν πως "ευχαριστούμε τον κόσμο που στηρίζει την προσπάθειά μας και μετέτρεψε το Twitter σε αυτό που είναι σήμερα". 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου