Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013

Νέες πληροφορίες για τα χαρακτηριστικά του Xbox

Μόνιμη σύνδεση στο ίντερνετ θα απαιτεί η νέα κονσόλα

Μία νέα διαρροή ενισχύει τις παλαιότερες φήμες σύμφωνα με τις οποίες η επόμενης γενιάς κονσόλα της Microsoft θα απαιτεί να είναι μόνιμα συνδεδεμένη στο ίντερνετ.

Οι πρόσφατες πληροφορίες υποστηρίζουν πως η νέα κονσόλα θα διαθέτει σκληρό δίσκο με αρκετή χωρητικότητα ώστε να «μπορεί να αποθηκεύσει ένα μεγάλο αριθμό παιχνιδιών», ενώ επισημαίνεται πως «δεν θα υποστηρίζεται το παιχνίδι από τον οπτικό δίσκο», όπως διέρρευσε από το VGleaks.

Όλα τα παραπάνω συμβαδίζουν με τις πληροφορίες που είχαν διαρρεύσει τον περασμένο μήνα από την ιστοσελίδα Kotaku. Ενώ οι φήμες συνεχίζονται, λέγοντας πως το νέο Xbox θα είναι μία «μονίμως ανοιχτή, μονίμως συνδεδεμένη» κονσόλα, ισχυρισμός που ενισχύει όλα όσα είχαν ακουστεί για ένα σύστημα ενεργοποίησης που θα αποτρέπει τους χρήστες από το να χρησιμοποιούν μεταχειρισμένα παιχνίδια.

Επιπλέον, γίνεται αναφορά στην ύπαρξη ενός αισθητήρα Kinect πολύ υψηλής ακρίβειας, σε κάθε συσκευή Xbox. Βέβαια αν και οι πληροφορίες φαίνονται αληθείς, χρονολογούνται πίσω στο 2012, οπότε ίσως η Microsoft να έχει αλλάξει την πολιτική της, με πιο πιθανή την αναίρεση της πολιτικής των μεταχειρισμένων παιχνιδιών.

Περισσότερες (και επίσημες) πληροφορίες για τη νέα κονσόλα θα μάθουμε στην έκθεση Ε3, όπου η Microsoft αναμένεται να αποκαλύψει τα τεχνικά χαρακτηριστικά του νέου Xbox, μαζί με την ημερομηνία κυκλοφορίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου