Πέμπτη 4 Απριλίου 2013

Μετατρέψτε ένα παλιό λάστιχο σε μια ήσυχη λιμνούλα για τον κήπο ή το μπαλκόνι σας

Λοιπόν τι έχουμε σήμερα για σας… μια δημιούργική ιδέα για το πως να μετατρέψτε ένα παλιό λάστιχο σε μια ήσυχη λίμνη για τον κήπο ή το μπαλκόνι σας.

Αν δεν  έχετε ένα παλιό ελαστικό που μπορείτε να βρείτε τριγύρω, όταν  κάνετε  αλλαγή ελαστικών μπορείτε να κρατήσετε ένα καθώς υπάρχει ένας μοναδικός τρόπος για να χρησιμοποιήσετε ένα παλιό ελαστικό για να κάνετε ένα ήρεμο συντριβάνι ή λιμνούλα για τον κήπο ή το μπαλκόνι.

λιμνούλα από παλίο ελαστικό1 λιμνούλα από παλίο ελαστικό2
Σκάψτε μια τρύπα στο πλάι του ελαστικού, ή να αφήστε αυτό το βήμα, αν προτιμάτε να έχετε μια υπερυψωμένη λίμνη ή συντριβάνι.
Τοποθετήστε κάποια μαλακή άμμο στο κάτω μέρος για να προστατεύσει την πλαστική επένδυση από μελλοντικές ζημιές, ειδικά αν δεν θέλετε οποιεσδήποτε διαρροές!
λιμνούλα από παλίο ελαστικό3
Χρησιμοποιήστε βαρύ ναύλον για την επένδυση στο εσωτερικό του ελαστικού.
Κανονικό πλαστικό δεν είναι αρκετά παχύ και θα χρειαστεί να επισκεφθείτε ένα κατάστημα με είδη κήπου για να αγοράσετε κάπιο ειδικό γιαυτή την χρήση.
λιμνούλα από παλίο ελαστικό4
 Πριν στερεώσετε την άκρη των κάτω τακτικών γραμμών, συμπληρώστε το ένα τέταρτο της λιμνούλας με νερό για να προσθέσετε το βάρος προς τα κάτω.
Τώρα μπορείτε να προσθέσετε διακοσμητικές πέτρες κατά μήκος της άκρης της επένδυσης για να εξασφαλίσετε την τελική μορφή. Αν έχετε επιλέξει εξωτερική λίμνη, τοποθετήστε μια σειρά  μεγαλύτερων βράχων γύρω από το εξωτερικό του ελαστικού και μικρότερες στην κορυφή για να κρύψει το πλαστικό.
λιμνούλα από παλίο ελαστικό5λιμνούλα από παλίο ελαστικό6



Via: www.home-dzine.co
texnotropieskaidiakosmisi.com

3 σχόλια: