Παρασκευή 12 Απριλίου 2013

Ελληνικά δημοφιλή θέματα υποστηρίζει πλέον το Twitter

Το Twitter ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις των χρηστών του, δίνοντάς τους πλέον τη δυνατότητα σε επιπλέον 160 χώρες να ακολουθούν τα πιο δημοφιλή Trends, μεταξύ των οποίων και η χώρα μας.

Τα Trends είναι ένας εύκολος τρόπος να βρει κανείς τα πιο δημοφιλή θέματα συζήτησης στο Twitter, είτε σε παγκόσμιο επίπεδο, είτε στη κάθε χώρα ξεχωριστά είτε στην πόλη σας. Μέχρι σήμερα η συγκεκριμένη υπηρεσία του Twitter δεν υποστήριζε πολλές γλώσσες, με αποτέλεσμα να είναι δύσκολη η αναζήτηση θεμάτων από τους χρήστες.

«Για να κάνουμε τα Trends πιο εύκολα στη χρήση και σχετικά με τις προτιμήσεις όλων των χρηστών μας ανά τον κόσμο, συνεχώς δουλεύουμε ώστε να καταφέρουμε να τα κάνουμε διαθέσιμο για ολοένα και περισσότερες χώρες. Μείνετε συντονισμένοι για ακόμα περισσότερες επιλογές στο μέλλον», δηλώνουν οι υπεύθυνοι της υπηρεσίας, που με αυτή την κίνηση δείχνουν πως συνεχίζουν να εργάζονται πάνω σε θέματα που ζητά ενδιαφέρουν το κοινό τους.

Στην περίπτωση που δε σας εμφανίζονται ελληνικά Trends στη λίστα που βρίσκεται στα αριστερά της οθόνης, ίσως χρειαστεί να επιλέξετε το κουμπί “Αλλάξτε” (Change) δίπλα ακριβώς από τα Trends, στη σελίδα του λογαριασμού σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου