Τετάρτη, 3 Ιουλίου 2013

16 Όμορφες ιδέες με αιώρες

Οι λέξεις «αιώρα» και  «καλοκαίρι» πάνε χέρι-χέρι. Η αιώρα σας προσκαλεί οπτικά  να ξεκουραστείτε και να χαλαρώσετε και πού καλύτερα να το κάνετε αυτό από ό, τι έξω, όπου ο ήλιος λάμπει και ο καιρός είναι τόσο φιλικός όσο μπορεί να είναι; 

Μόλις το κρύο φύγει λοιπόν όλοι βιαστείτε για να πάρετε τις αιώρες σας έξω από το γκαράζ ή τους χώρους αποθήκευσης και να τις εγκαταστήσετε έτσι ώστε να μπορείτε να τις απολαμβάνετε όσο το δυνατόν περισσότερο.

Επίσης, η σοφίτα έχει μια ιδιαίτερη σχέση με τους εξωτερικούς χώρους, χάρη στη θέα που προσφέρει συνήθως. Αλλά υπάρχουν και άλλοι χώροι που θα μπορούσαν εύκολα να ενσωματώσουν μια εσωτερική αιώρα. Περιλαμβάνουν χώρους όπως το υπνοδωμάτιο, το παιδικό δωμάτιο, αίθουσα παιχνιδιών, ακόμα και στο σαλόνι, εάν η διακόσμηση το επιτρέπει.
Πάρτε λοιπόν ιδέες από τις παρακάτω εικόνες, στήστε την αιώρα σας…βάλτε ένα τραπεζάκι δίπλα με το αναψυκτικό σας ή τον καφέ σας, χαραρώστε, ξεκουραστείτε, διαβάστε κάποιο όμορφο βιβλίο…και αν κουραστείτε λίγο παραπάνω, πάρτε και έναν υπνάκο.

Όμορφες ιδέες με αιώρες που θα ζωντανέψουν το καλοκαίρι σας5
Όμορφες ιδέες με αιώρες που θα ζωντανέψουν το καλοκαίρι σας3 Όμορφες ιδέες με αιώρες που θα ζωντανέψουν το καλοκαίρι σας Όμορφες ιδέες με αιώρες που θα ζωντανέψουν το καλοκαίρι σας1 Όμορφες ιδέες με αιώρες που θα ζωντανέψουν το καλοκαίρι σας2Όμορφες ιδέες με αιώρες που θα ζωντανέψουν το καλοκαίρι σας10 Όμορφες ιδέες με αιώρες που θα ζωντανέψουν το καλοκαίρι σας6 Όμορφες ιδέες με αιώρες που θα ζωντανέψουν το καλοκαίρι σας7 Όμορφες ιδέες με αιώρες που θα ζωντανέψουν το καλοκαίρι σας8 Όμορφες ιδέες με αιώρες που θα ζωντανέψουν το καλοκαίρι σας9Όμορφες ιδέες με αιώρες που θα ζωντανέψουν το καλοκαίρι σας15 Όμορφες ιδέες με αιώρες που θα ζωντανέψουν το καλοκαίρι σας11 Όμορφες ιδέες με αιώρες που θα ζωντανέψουν το καλοκαίρι σας12 Όμορφες ιδέες με αιώρες που θα ζωντανέψουν το καλοκαίρι σας13 Όμορφες ιδέες με αιώρες που θα ζωντανέψουν το καλοκαίρι σας14Images via: homed

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου