Δευτέρα 22 Ιουλίου 2013

30 Φρέσκιες ιδέες ​​ Κουκέτας για το σπίτι σας


Ο χώρος είναι ένα πρόβλημα για μεγάλες οικογένειες στις αστικές κατοικίες, αλλά η υπάρχουσα αγορά των επίπλων προσφέρει πολλές ευκαιρίες για να έχετε ένα καλά σχεδιασμένο παιδικό δωμάτιο  με άφθονο αποθηκευτικό χώρο και παιγνίδι. Τα παιδιά θα ήθελαν να έχουν ένα δωμάτιο που θα τα βοηθήσει να αναπτυχθούν σε ένα παιχνιδιάρικο χώρο, αλλά μερικές φορές, ζητήματα όπως η έλειψη χώρου μπορεί να επηρεάσει τα σχέδιά σας.
Αυτή είναι η στιγμή που πρέπει να εξετάσετε ένα κρεβάτι κουκέτα – αξιοποιεί τα μικρά διαστήματα στο μέγιστο. Πολύχρωμα ή μονοχρωματικά, θεματικά δωμάτια ή μικτή χρήση υπνοδωμάτιου, όλα μπορούν να επωφεληθούν από την απόκτηση ενός φοβερού κρεβατιού κουκέτα που μπορεί να φιλοξενήσει τα παιδιά σας σε μια κομψή, παιχνιδιάρικη και ενδιαφέρουσα ατμόσφαιρα.
Κάθε μία από τις κουκέτες που παρουσιάζεται στις φωτογραφίες παρακάτω σχεδιάστηκε για να ταιριάζει απόλυτα σε μικρότερα ή μεγαλύτερα δωμάτια, ανάλογα με τον αριθμό των κλινών και του διαθέσιμου χώρου. Μην περιμένετε λοιπόν αν δεν μπορείτε να βρείτε έτιμο αυτό που σας αρέσει, πάρτε τα μέτρα και δωστε την παραγγελεία στον μαραγκό σας, στο σχέδιο που σας ταιριάζει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου