Κάθε φορά που πηγαίνετε για παγωτό με την παρέα σας και εκείνος ή εκείνη επιλέγει βανίλια και εσείς παρφέ σοκολάτα, τότε μάλλον θα πρέπει να αρχίσετε να έχετε αμφιβολίες για τη φιλία ή τη σχέση σας…
Ο νευρολόγος Δρ. Hirsch του Ινστιτούτου «Smell and Taste Treatment and Research Foundation», μελέτησε, δια της μεθόδου των ψυχιατρικών δοκιμασιών, τη συσχέτιση ανάμεσα στις προτιμήσεις στο φαγητό και τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητας του καθενός.
Οι δύο βασικοί παράγοντες της έρευνας, προσωπικότητα και αγαπημένη γεύση παγωτού, σχηματίζονται κατά την παιδική ηλικία και κατά βάση παραμένουν άρρηκτα συνδεδεμένοι και αμετάβλητοι ίσως για το υπόλοιπο της ζωής μας, όπως αναφέρεται στο αντίστοιχο δημοσίευμα της Reader’s Digest.
Έτσι λοιπόν, την επόμενη φορά που θα βγείτε πρώτο ραντεβού με το πρόσωπο, περάστε από ένα παγωτατζίδικο. Μπορεί μεν ο άλλος να διαλέξει σορμπέ φράουλα και η σχέση σας να πάει… άπατη, αλλά εσείς τουλάχιστον, θα έχετε απολαύσει τέσσερεις μπάλες παγωτό σοκολάτα με έξτρα σιρόπι!
Βανίλια
Φράουλα
Εκείνοι που προτιμούν τη φράουλα είναι κυρίως εσωστρεφείς, αρκετά ανεκτικοί με τους άλλους, αφοσιωμένοι στους φίλους και την οικογένειά τους, «τετράγωνοι» στη σκέψη και πολύ αλτρουιστές. Τους εμπιστεύεστε άρα πολύ εύκολα…
Σοκολάτα
Παρφέ σοκολάτα
Σας αρέσει το παρφέ; Τότε θα ξέρετε ήδη ότι είστε ελαφρώς εριστικός, αν και καλός ακροατής. Επιπλέον, θέλετε να καταφέρνετε επιτυχώς τους στόχους που βάζετε, αλλά με συμπεριφορά που μπορεί συχνά να πληγώσει τους γύρω σας. Κομμένο και το παρφέ δηλαδή…
Σορμπέ
Με κομματάκια σοκολάτας
Τα κομματάκια σοκολάτας στο παγωτό «φωτογραφίζουν» ένα άτομο γενναιόδωρο, ιδιαίτερα ικανό και με διάθεση να κάνει πολλά πράγματα. Φανταστείτε λοιπόν, τον εκρηκτικό συνδυασμό, σοκολάτας με κομματάκια σοκολάτας!
Μόκα
Με καραμέλα και pecan
Αυτή τη γεύση, την προτιμούν οι ευσυνείδητοι τύποι, που δείχνουν σεβασμό στον άλλο και δίνουν πολλή σημασία στο τι είναι καλό και τι κακό, ενώ προτεραιότητά τους είναι να μην πληγώνουν τα αισθήματα των ατόμων γύρω τους. Και τώρα καταλαβαίνουμε γιατί δεν τη συναντάμε τόσο συχνά αυτή τη γεύση…
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου