Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013

Η τέχνη του Ντεκουπάζ (Decoupage)

Πάρτε ένα παλιό, σκουριασμένο και ξεπερασμένο τραπεζάκι του καφέ και μετατρέψτε το σε κάτι όμορφο με αυτό!  Το Decoupage επιτρέπει όχι μόνο για αυτό, αλλά σας επιτρέπει επίσης να απελευθερώσετε τη φαντασία και τον εσωτερικό καλλιτέχνη σας. 


Μπορείτε να καλύψετε  τα πάντα με χαρτί από μια μπιζουτιέρα ως ένα ψυγείο! Και για να σας δώσω μια ιδέα εδώ είναι μια σύντομη λίστα με τα είδης του χαρτιού που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε:

– Μουσικές παρτιτούρες
- Σελίδες Εγκυκλοπαίδεια (ας το παραδεχτούμε, ο καθένας χρησιμοποιεί το Google τώρα)
- Παλιές σελίδες  βιβλίων, ή σελίδες από εικονογραφημένα βιβλία για παιδιά.
- Αποκόμματα εφημερίδων και περιοδικών.
- Χαρτί περιτυλίγματος.
- κόμικς
- Χαρτοπετσέτες
- Τηλεφωνικούς καταλόγους
- Ημερολόγια – μπορείτε να χρησιμοποιήσετε χαρτί από ημερολόγια με σημαντικέ και  ημερομηνίες, όπως την επέτειό σας, τα γενέθλιά σας και των παιδιών σας, την ημερομηνία αποφοίτησης σας , μια ρομαντική ημερομηνία που δεν θέλετε να ξεχάσετε, κλπ.
- Χαρτί από τα βιβλία σε διάφορες γλώσσες. Απλά φανταστείτε πόσο cool θα είναι ορισμένες σελίδες στα γαλλικά, αραβικά με ντεκουπάζ σε ένα τραπεζάκι σας.
Παρακάτω μπορείτε να δείτε μερικές ιδέες για το τι μπορείτε να κάντε με το decoupage.
Η τέχνη του Ντεκουπάζ Η τέχνη του Ντεκουπάζ1 Η τέχνη του Ντεκουπάζ2 Η τέχνη του Ντεκουπάζ3 Η τέχνη του Ντεκουπάζ4 E&S Η τέχνη του Ντεκουπάζ6Η τέχνη του Ντεκουπάζ7 Η τέχνη του Ντεκουπάζ8 Η τέχνη του Ντεκουπάζ9 Η τέχνη του Ντεκουπάζ10 Η τέχνη του Ντεκουπάζ11 Η τέχνη του Ντεκουπάζ12 Η τέχνη του Ντεκουπάζ13
Images via: Pinterest

2 σχόλια:

  1. καλησπερα πολυ ομορφες και ρομαντικες φωτο τα χαρτια για να μεταποιησουμε παλια επιπλα που μπορουμε να τα βρουμε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή