Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2013

Προσθέστε σχέδια λουλουδιών παπαρούνας στη διακόσμηση του σπιτιού σας

Τα φρέσκα λουλούδια της παπαρούνας είναι πολύ τρυφερό και όμορφα αλλά δεν διαρκούν πολύ. Μας δίνουν όμως μεγάλη έμπνευση για τη διακόσμηση του σπιτιού  με πανέμορφες εικόνες και φωτεινα κίτρινα, πορτοκαλί και κόκκινα χρώματα. 

Πράσινοι και κόκκινοι χρωματικοί συνδυασμοί προκαλούν μια ισχυρή φυσιολογική αντίδραση. Εμπνευσμένο από τα λουλούδια της παπαρούνας, τα χρώματα των δωματίων δείχνουν συναρπαστικά και όμορφα, ρομαντικα και παθιασμένά.


Τα λουλούδια της Παπαρούνας  φέρνουν θεαματικά floral σχέδια, προσθέστε καταπληκτικούς τόνους για την εσωτερική διακόσμηση και αναζωογονήστε τα χρώματα του δωματίου σας. Ελκυστικός, ενεργητικός, πλούσιος και μοντέρνος σχεδιασμός χρώματος είναι ένα πολύ σημαντικό στοιχείο για την αλχημεία του σε κάθε οπτική σύνθεση και διακόσμηση του σπιτιού. Είτε πρόκειται για το γραφείο ή το σαλόνι,  το φωτεινό χρώμα του σχεδιασμού έχει άμεσο αντίκτυπο σχεδόν σε κάθε πτυχή της ζωής μας.
 
Τα Κόκκινα σχέδια λουλουδιών παπαρούνας είναι γοητευτικό. Προσθέτουν την αφή του ευρωπαϊκού σχεδιασμού για την εσωτερική διακόσμηση και  φέρνουν μια εξωτική Ασιατική δόνηση σε σύγχρονα σπίτια. Ιδέες διακόσμησης από όλο τον κόσμο φέρνουν διαφορετικές κουλτούρες μπροστά και στο κέντρο., ενισχύοντας τη σύγχρονη εσωτερική διακόσμηση με πολλούς τρόπους. Ασιατικές, Ινδικές,  Νότιας Αμερικής,  Αυστραλίας και ευρωπαϊκές επιρροές εμπλουτίζουν και ομορφαίνουν τις ιδέες διακόσμησης, δημιουργώντας ονειρικές μίξεις των παλαιών και νέων,  συνδυάζοντας την παραδοσιακή με την σύγχρονη διακόσμηση.

Έτσι λοιπόν έχουμε σήμερα για σας υπέροχες ιδέες για το πως να προσθέσετε σχέδια λουλουδιών παπαρούνας στη διακόσμηση του σπιτιού σας.
ιδέες με λουλούδια παπαρούνας στη διακόσμηση του σπιτιού σας7 ιδέες με λουλούδια παπαρούνας στη διακόσμηση του σπιτιού σας1 ιδέες με λουλούδια παπαρούνας στη διακόσμηση του σπιτιού σας2 ιδέες με λουλούδια παπαρούνας στη διακόσμηση του σπιτιού σας3 ιδέες με λουλούδια παπαρούνας στη διακόσμηση του σπιτιού σας4 ιδέες με λουλούδια παπαρούνας στη διακόσμηση του σπιτιού σας5 ιδέες με λουλούδια παπαρούνας στη διακόσμηση του σπιτιού σας6ιδέες με λουλούδια παπαρούνας στη διακόσμηση του σπιτιού σας ιδέες με λουλούδια παπαρούνας στη διακόσμηση του σπιτιού σας7 ιδέες με λουλούδια παπαρούνας στη διακόσμηση του σπιτιού σας8 ιδέες με λουλούδια παπαρούνας στη διακόσμηση του σπιτιού σας9 ιδέες με λουλούδια παπαρούνας στη διακόσμηση του σπιτιού σας11 ιδέες με λουλούδια παπαρούνας στη διακόσμηση του σπιτιού σας12 ιδέες με λουλούδια παπαρούνας στη διακόσμηση του σπιτιού σας13
Images via: Pinterest

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου