Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014

25 DIY Ιδέες για τραπεζάκια του καφέ

Αν είστε εραστής των vintage  έπιπλων, τότε θα πρέπει να δείτε αυτά τα απίθανα Vintage τραπεζάκια. Τα τραπεζάκια μπορούν να γίνουν από πολλά διαφορετικά Vintage πράγματα. Μπορείτε πάντα να βρείτε παλιές vintage πόρτες ή παλιά παράθυρα στο υπόγειό ή την αποθήκη σας.
Αν είστε λίγο δημιουργικοί μπορείτε να κάνετε για τον εαυτό σας πολύ ενδιαφέρουσα shabby chic τραπεζάκιa του καφέ. Για παράδειγμα, μπορείτε να κάνετε τραπεζάκι από παλέτες. Μπορείτε να το χρωματίσετε και θα έχετε υπέροχη τραπεζάκιγια το σαλόνι σας. Επίσης, μπορείτε να κάνετε τραπεζάκι από vintage κιβώτια. Μπορείτε να τα κάνετε σε διάφορα μεγέθη. Αυτά τα τραπεζάκια μπορεί να είναι πολύ λειτουργικό, επειδή μπορεί να σας βοηθήσει και ως αποθηκευτικό χώρο. Σας παρουσιάζουμε 25 vintage ποιότητας τραπεζάκια που θα σας βοηθήσουν να εμπνευστείτε …


1 σχόλιο:

  1. Πολύ ωραία όλα τα τραπεζάκια. Νομίζω έχει σημασία να διακοσμείς το χώρο σου με κάτι ξεχωριστό! Εγώ που θέλω κάτι τέτοιο https://www.welhome.gr/epipla-spitiou/saloni/trapezakia-saloniou/1135237-trapezaki-saloniou-fusiko-ksulo-akakia-me-metalliki-vasi-mauri.html πώς μπορώ να το φτιάξω; ευχαριστώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή