Τετάρτη 23 Απριλίου 2014

Έξυπνοι και κομψοί τρόποι για να αποκτήσετε Ιδιωτικότητα στην αυλή και τον κήπο σας

Ας το παραδεχτούμε: Ακόμα κι αν αγαπάμε τους γείτονές μας, όλοι σας κατά καιρούς θέλετε να βγείτε έξω χωρίς να χρειάζεται να πιάσετε κουβέντα ή να βλέπουν τι κάνετε στους εξωτερικούς σας χώρους. Παρά το γεγονός ότι φράχτες και οι τοίχοι από τούβλα μπορούν να κάνουν το κόλπο, προσθέτοντας ένα επιπλέον διαχωριστικό, ή φράχτη φυτών  μπορεί να εμποδίσει τους γείτονά σας και τα αδιάκριτα μάτια για τα καλά.

Για να δημιουργήσετε το μυστικό καταφύγιο σας, αυτόνομες οθόνες της ιδιωτικής ζωής, από ξύλινα χωρίσματα και μερικώς κλειστές πέργκολες είναι αποτελεσματικές. Τα φυτά είναι επίσης μια εξαίσια επιλογή. Για κάτι λίγο πιο διακοσμητικό,  χρησιμοποιείστε κληματαριές, και espalier θάμνους  για πρόσθετη κάλυψη στην προσωπική σας αυλή.
Δεδομένου ότι θα πρέπει να εξετάσετε τον καλύτερο τρόπο για να λύσει τα δικά σας δίλημματα της ιδιωτικής ζωής σας στην αυλή και τον κήπο σας, δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε μια ή περισσότερες από  τις παρακάτω δημιουργικές λύσεις.



μοντέρνο αίθριο μοντέρνο αίθριο1 μοντέρνο αίθριο2 φράχτε από φυτά φράχτε από φυτά1 φράχτε από φυτά2 φράχτες με δέντρα φράχτης από καλαμωτή
Images via: Pinterest

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου