Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013

Απίστευτο! Έχασε κόρη, γιο και σύζυγο σ' ένα 24ωρο

Είναι από τις ιστορίες, που δεν μπορεί να αντέξει κανένας. Μια γυναίκα, η Χίλαρι Ντένις, έχασε την κόρη της, το γιο της και τον σύζυγό της μέσα σε 24 ώρες, από διαφορετικές αιτίες.


Όλα ξεκίνησαν όταν η Κάριλ Ντένις, επισκέφθηκε τη μητέρα της και παραπονέθηκε για πόνο στο στομάχι. Η μητέρα Χίλαρι, κάλεσε αμέσως το ασθενοφόρο, το οποίο ήρθε γρήγορα. Η κόρη της μέσα στο ασθενοφόρο ήταν σε καλή κατάσταση, όπως η ίδια περιγράφει. Λίγες ώρες αργότερα, όμως, άφησε την τελευταία της πνοή.

Η μητέρα, έχοντας δεχτεί το πρώτο χτύπημα, τηλεφωνεί στο γιο της Νίγκελ, για να τον ειδοποιήσει για τον θάνατο της αδερφής του, αλλά εκείνος δεν απαντά. Η ίδια λέει: " Ήξερα ότι κάτι κακό συνένη. Είναι το ένστικτο της μητέρας".

Οι φόβοι της επιβεβαιώθηκαν, όταν λίγη ώρα αργότερα, της ανακοίνωσαν ότι ο γιος της βρέθηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του. Αιτία του θανάτου ήταν το εγκεφαλική αιμορραγία.
Την επόμενη ημέρα, ο 79χρονος πατέρας Καρλ Ντένις, πέθανε, αφού δεν άντεξε τον χαμό των δύο παιδιών του.

Ο Καρλ Ντίκενς, βέβαια, ήταν άρρωστος και είχε χειρουργηθεί πρόσφατα, αλλά η είδηση για το χμαό των παιδιών του, ήταν εκείνη που τον οδήγησε στον θάνατο.

Η μητέρα έμεινε μόνη με το μοναδικό της πια παιδί, την Κριστίν για να μπορέσει να αντιμετωπίσει την τραγωδία, αλλα, όπως η ίδια δήλωσε: " Δεν θα το ξεπεράσω ποτέ. Πώς να συνεχίσω, όταν μου συνέβη αυτό;".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου