Κυριακή 31 Μαρτίου 2013

Angry Birds Friends, Pig Tales παιχνίδι με φίλους στο Facebook

Η νέα γενιά Angry Birds Friends είναι εδώ. Παίζεις με τους φίλους στο Facebook και παιχνίδι αποκτά μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Μαζί έρχονται και νέες εκπλήξεις αποκλειστικά για το Angry Birds Friends μέχρι τις 10 Απριλίου 2013.


Το Angry Birds Friends ζητά όπως κάθε άλλο Facebook app, την έγκριση του χρήστη για να προχωρήσει η εγκατάσταση. Αφού συμφωνήσετε σε όλα και θέσετε τους κανόνες για την ασφάλεια και την ιδιωτικότητα, το παιχνίδι ξεκινάει. Νέοι ήρωες και power up στο νέο game και το Pig Tales επεισόδιο που μόλις ανέβηκε στο Facebook.

Angry Birds Friends με νεο επεισοδιο Pig Tales

Η ιδιαιτερότητα όμως είναι μπορείτε να παίξετε εναντίον των φίλων στο Facebook. Εκεί στοχεύει και το Angry Birds Friends και προσφέρει ένα σωρό νέα στοιχείο στο παιχνίδι. Όσο πιο πολύ παίζετε τόσα περισσότερα νομίσματα κερδίζετε και τόσα περισσότερα στοιχεία μπορείτε να αγοράσετε στο Angry Birds.

Για να ξεκινήσετε το παιχνίδι πρέπει να είστε συνδεδεμένοι στο Facebook και να ολοκληρώσετε την εγκατάσταση όπως έκαναν τουλάχιστον 5 εκατομμύρια παίχτες πριν από εσάς. Κάνετε κλικ εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου