Τετάρτη, 13 Μαρτίου 2013

Πως να καταργήσετε τον λογαριασμό σας στο Google

Υπάρχουν πολλοί και διάφοροι λόγοι για να καταργήσει κανείς τον λογαριασμό του στο Google. Αν είστε σίγουροι ότι θέλετε να προχωρήσετε στην κατάργηση του, τότε διαβάστε τα παρακάτω βήματα.


Πριν όμως προχωρήσετε στην υλοποίηση των βημάτων, έχετε υπόψη σας ότι όταν καταργείται ένας λογαριασμός στο Google, διαγράφονται όλα τα emails,οι επαφές, username και password καθώς επίσης και όλα τα προφίλ και δεδομένα όλων των υπηρεσιών της Google (Gmail, blogs, adSense, adWords, iGoogle, Youtube κτλ.). Επίσης καθε φορά που θα σας στέλνει κάποιος email στον προς κατάργηση Gmail, θα του επιστρέφεται πίσω με την ενημέρωση ότι δεν υπάρχει ο λογαριασμός αυτός.




 
1. Ανοίξτε τον αγαπημένο σας browser (Firefox, Chrome, Safari, Internet Explorer, κτλ.), επισκεφτείτε την ιστοσελίδα http://www.google.com και πατήστε το κουμπί Είσοδος.
 
2. Πληκτρολογήστε το username και το password σας για να συνδεθείτε στο Google λογαριασμό σας.
 
3.Πατήστε την εικόνα του λογαριασμού σας και απο το αναδυόμενο πλαίσιο επιλέξτε Ρυθμίσεις λογαριασμού.
 
 
4. Η σελίδα που θα εμφανιστεί περιέχει διάφορες επιλογές για τον λογαριασμού σας. Εντοπίστε το link (σύνδεσμο) που αναφέρεται στην Διαγραφή ολόκληρου του Λογαριασμού Google και πατήστε το.
 
 
5. Στην σελίδα που βλέπετε τώρα πρέπει να επιβεβαιώσετε την κατάργηση του λογαριασμού σας επιλέγοντας όλες τις υπηρεσίες του Google, ξανα πληκτρολογώντας το password σας και τέλος πατώντας το κουμπί που βρίσκεται χαμηλά στην σελίδα

wlearn

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου