Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013

Πως να κατεβάσετε βίντεο από το youtube

Η διαδικασία είναι αρκετά απλή! Χρησιμοποιήστε έναν από τους παρακάτω τρόπους…

1ος τρόπος: Μέσω ιστοσελίδας
Υπάρχουν αρκετές ιστοσελίδες οι οποίες “μεσολαβούν” ώστε ένα βίντεο του youtube να καταλήξει στο σκληρό δίσκο του υπολογιστή σας. Μερικές από αυτές είναι οι: keepvid.com, ytconv.net, savevid.com, shareyoutubevideo.com.
Η συνήθης διαδικασία είναι η εξής:

Κάνετε copy το url του youtube με το βίντεο που σας ενδιαφέρει.
Έπειτα paste στο κατάλληλο πεδίο της κάθε ιστοσελίδας.
Επιλέγετε το format που θέλετε (π.χ. flv, mp4, mp3 κτλ).
Κατεβάζετε το βίντεο.
2ος τρόπος: Με τη βοήθεια plugin που εγκαθίσταται στον  browser
Ακόμα πιο πρακτικός και εύχρηστος τρόπος είναι με την εγκατάσταση ενός plugin στον browser σας. Αφού εγκαταστήσετε το σχετικό plugin, εμφανίζεται επιλογή για download του βίντεο.
Έχω υπόψιν μου το FastestTube. Στον Chrome που το δοκίμασα λειτουργεί μια χαρά! Δουλεύει επίσης σε Firefox, Internet Explorer, Opera και Safari. Μετά την εγκατάσταση του, εμφανίζεται η επιλογή download κάτω από τα βίντεο του youtube.
Πολύ καλό είναι επίσης το Flash Video Downloader το οποίο εγκαθίσταται στον Firefox. Λειτουργεί για αρκετές video sharing ιστοσελίδες, όπως youtube, dailymotion, metacafe κτλ.
3ος τρόπος: Χρησιμοποιώντας κάποιο πρόγραμμα
Σε ορισμένα από αυτά τα προγράμματα απαιτείται πληρωμή (αν και έχουν συνήθως free light εκδόσεις), υπάρχουν ωστόσο και πολλά εντελώς δωρεάν. Μερικά από αυτά είναι τα YouTube DaownloaderFree Youtube Download, save2pc. Το καλό με τα προγράμματα είναι ότι προσφέρουν περισσότερες επιλογές παραμετροποίησης (π.χ. επιπλέον επιλογές για την μετατροπή του format).

1 σχόλιο:

  1. http://www.goof.gr/%CF%80%CF%89%CF%82-%CE%BD%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B5%CE%B2%CE%AC%CF%83%CE%B5%CF%84%CE%B5-%CE%B2%CE%AF%CE%BD%CF%84%CE%B5%CE%BF-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%BF-youtube/

    ΑπάντησηΔιαγραφή