Κυριακή 31 Μαρτίου 2013

Προστέθηκε νέα επιλογή ‘Reply’ στα σχόλια του Facebook

Μια νέα λειτουργία προστέθηκε μόλις στο σύστημα σχολιασμού του Facebook με την οποία ο χρήστης μπορεί να απαντά απευθείας στα σχόλια που επιθυμεί μέσω νέας επιλογής ‘Reply’. Έπειτα από αρκετούς μήνες δοκιμών, το κοινωνικό δίκτυο αποφάσισε να καταστήσει τελικά την πλοήγηση στα σχόλια ευκολότερη και να να διευκολύνει τις συζητήσεις των χρηστών.





Μέχρι τώρα για να απαντήσει κανείς σε ένα σχόλιο στο Facebook έπρεπε να δημοσιεύσει το δικό του σχόλιο κάτω από το ίδιο post. Σε περίπτωση όμως που ενδιάμεσα μεσολαβούσαν σχόλια άλλων χρηστών η κατάσταση περιπλεκόταν και δημιουργούνταν μπερδέματα σχετικά με το που απευθύνεται τι.

Με τη νέα λειτουργία ‘Reply’ ο χρήστης μπορεί να απευθυνθεί στο χρήστη που επιθυμεί. Η απάντηση του δημοσιεύεται κάτω από το σχόλιο στο οποίο αναφέρεται, ενώ προτεραιότητα δίνεται στα πιο ενεργά threads (πάνω πάνω εμφανίζονται αυτά με τα περισσότερες απαντήσεις).

Η νέα λειτουργία προστίθεται αυτομάτως στους χρήστες που έχουν περισσότερους από 10.000 followers καθώς και στις Σελίδες (για ενεργοποίηση Pages admin panel->Replies). Αργότερα το κοινωνικό δίκτυο σχεδιάζει να διαθέσει τη λειτουργία και για mobile συσκευές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου