Τρίτη 19 Μαρτίου 2013

Η Sony παρουσίασε τα νέα Xperia SP και Xperia L

Δυναμικό «παρών» στη μεσαία κατηγορία

Η Sony παρουσίασε μέσα στο τριήμερο που μας πέρασε, δύο νέες συσκευές, που έρχονται να ανταγωνιστούν στη μεσαία κατηγορία.

Τα νέα Xperia SP και Xperia L, δίνουν έμφαση στις λειτουργίες της κάμερας, ενώ αναμένεται να είναι πιο προσιτά από τις λεγόμενες high-end συσκευές της αγοράς.

Το Sony Xperia SP θα είναι εξοπλισμένο με οθόνη LCD 4,6 ιντσών και ανάλυση 720p που θα ενσωματώνει την τεχνολογία Mobile BRAVIA Engine 2, διπύρηνο επεξεργαστή της Qualcomm με χρονισμό στα 1,7GHz, επεξεργαστή γραφικών Adreno 320, 8GB αποθηκευτικού χώρου με δυνατότητα επέκτασης microSD, κάμερα 8 megapixel Exmor RS με δυνατότητα λήψης βίντεο HD, δυνατότητα σύνδεσης σε δίκτυα LTE, μπαταρία 2.370mAh και λειτουργικό σύστημα Android 4.1 Jelly Bean.

Από την άλλη πλευρά, το Xperia L έρχεται με οθόνη 4,3 ιντσών και ανάλυση 854x480, διπύρηνο επεξεργαστή από την Qualcomm με χρονισμό στο 1GHz, 8GB αποθηκευτικού χώρου με δυνατότητα επέκτασης microSD, κάμερα επίσης Expor RS 8 megapixel, μπαταρία 1.900mAh και λειτουργικό Android 4.1 Jelly Bean.



Δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό το πότε και σε ποια τιμή θα κυκλοφορήσουν οι δύο νέες συσκευές. Κρίνοντας όμως από τα χαρακτηριστικά τους, μπορούμε να πούμε πως θα αποτελέσουν ανταγωνιστικές προτάσεις στη μεσαία κατηγορία.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου