Κυριακή, 31 Μαρτίου 2013

Twitter: Πώς μπορώ να κάνω απενεργοποίηση ή διαγραφή λογαριασμού;

Σε αντίθεση με το Facebook, στο οποίο υπάρχει ξεχωριστός τρόπος για απενεργοποίηση και διαγραφή ενός λογαριασμού, στο Twitter γίνονται και τα δύο μαζί με έναν τρόπο.

Στην επιλογή «Λογαριασμός» (Account) από τις Ρυθμίσεις του Twitter, υπάρχει η επιλογή «Απενεργοποίησε το λογαριασμό μου» (Deactivate my account). Πατώντας την, έχεις την επιλογή να απενεργοποιήσεις το λογαριασμό σου. 


Η διαδικασία απενεργοποίησης διαρκεί 30 ημέρες και μέσα στο χρονικό διάστημα αυτό μπορείς να ακυρώσεις την απενεργοποίηση πραγματοποιώντας σύνδεση στο λογαριασμό σου. Μετά τις 30 ημέρες, ο λογαριασμός διαγράφεται οριστικά και δεν υπάρχει επιστροφή.

Το όνομα χρήστη (username) και το email του λογαριασμού δε μπορούν να χρησιμοποιηθούν για άλλο λογαριασμό κατά τη διάρκεια της απενεργοποίησης. Μετά τη διαγραφή τα προηγούμενα στοιχεία ελευθερώνονται και μπορούν να χρησιμοποιηθούν ξανά σε νέο λογαριασμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου