Κυριακή, 31 Μαρτίου 2013

Windows 8 Start screen, διάλεξε χρώμα και σχέδιο που σου αρέσει

Η οθόνης Έναρξης (Start screen) των Windows 8 αποτελεί ένα από τα νέα χαρακτηριστικά του λειτουργικού προσφέροντας αρκετές χρήσιμες λειτουργίες στο χρήστη καθώς και τη δυνατότητα εξατομίκευσης του Start screen με διαφορετικά σχέδια και χρωματισμούς που ταιριάζουν στο προσωπικό στυλ του κάθε χρήστη.


Μέσα από το νέο σετ ρυθμίσεων των Windows 8 μπορείτε να αλλάξετε τους χρωματισμούς και τα σχέδια της οθόνης Έναρξης των Windows 8 εύκολα και γρήγορα. Ακολουθείστε τα παρακάτω βήματα για να δείτε πώς να το πραγματοποιήσετε.

Windows 8 Start screen βαλε χρωμα στο PC σου

Ανοίξτε το μενού Charms και πατήστε στο εικονίδιο Ρυθμίσεις (Settings). Στη συνέχεια, πατήστε στην επιλογή Αλλαγή ρυθμίσεων υπολογιστή (Change PC settings). Εναλλακτικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το συνδυασμό του πλήκτρου των Windows και του I.
Windows 8 Start screen, αλλαγή χρωματισμών και σχεδίων
Στη νέα οθόνη ρυθμίσεων των Windows 8 μεταβείτε στην κατηγορία Εξατομίκευση (Personalize) και έπειτα στην ενότητα Οθόνη Έναρξης (Start Screen).
Windows 8 Start screen, αλλαγή χρωματισμών και σχεδίων
Στο πάνω μέρος θα δείτε μία προεπισκόπηση της οθόνης Έναρξης σύμφωνα με τις αλλαγές που θα εφαρμόσετε. Να σημειώσουμε ότι οι αλλαγές αποθηκεύονται αυτόματα καθώς αλλάζετε χρώματα και σχέδια.
Επιλέξτε ένα από τα 20 διαθέσιμα σχέδια για την οθόνη Έναρξης του υπολογιστή σας πατώντας απλά σε κάθε ένα από αυτά.
Windows 8 Start screen, αλλαγή χρωματισμών και σχεδίων
Επίσης, μπορείτε να αλλάξετε το συνδυασμό χρωμάτων στην οθόνη Έναρξης και των μενού επιλέγοντας ένα από τους 25 διαθέσιμους χρωματισμούς.
Windows 8 Start screen, αλλαγή χρωματισμών και σχεδίων
Αυτό ήταν!
Πριν το δοκιμάσετε, μπορείτε να δείτε εδώ ορισμένους από τους δυνατούς συνδυασμούς χρωμάτων και σχεδίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου