Τετάρτη 7 Αυγούστου 2013

Δέκα λάθη που ΔΕΝ πρέπει να κάνετε στο Πρώτο Ραντεβού!

Παρακάτω θα δείτε τα 10 πιο συνηθισμένα λάθη που μπορούν να γίνουν στο πρώτο ραντεβού και να αποκλείσουν με μαθηματική ακρίβεια την πιθανότητα ενός δεύτερου ραντεβού:


1. Μην φτάσετε πολύ αργά Ακόμη και πέντε λεπτά καθυστέρησης είναι ασυγχώρητα για το πρώτο ραντεβού. Ο/η παρτενέρ σας ήδη αγωνιά για αυτή τη συνάντηση και το να τον/την κάνετε να περιμένει και να στρεσάρεται ακόμη περισσότερο είναι τουλάχιστον αγενές.
2. Μην ντυθείτε υπερβολικά Βεβαιωθείτε ότι έχετε ντυθεί κατάλληλα για την περίσταση. Καταλαβαίνετε ότι δεν είναι εύστοχη επιλογή να φορέσει ένας άνδρας αθλητικά ρούχα και το ραντεβού να καταλήξει σε ένα πολυτελές εστιατόριο ή μια γυναίκα τακούνια σε μια αθλητική εκδήλωση.
3.Μην ξεκινήσετε συζητήσεις για Πολιτική και Θρησκεία Το να μείνετε μακριά από τέτοιες συζητήσεις στο πρώτο ραντεβού είναι μια πολύ καλή ιδέα. Γιατί έχει πλάκα να διαφωνήσετε μεταξύ σας σε κάποια ζητήματα, αλλά μάλλον είναι προτιμότερο να κινηθείτε σε πιο χαλαρή θεματολογία για αρχή. Αν προσπαθήσετε να προσηλυτίσετε κάποιον ή να τσακωθείτε μαζί του για ένα καυτό θέμα, όπως η έκτρωση, μπορεί να καταλήξετε σε σημείο... μη αναστρέψιμο.
4. Μην κοιτάζετε άλλους ανθρώπους Το λογικό θα ήταν να μην κάνει κανείς κάτι τέτοιο ειδικά στο πρώτο ραντεβού, αλλά οι άνδρες ρίχνουν πάντα (ή τέλος πάντων σχεδόν πάντα) κλεφτές ματιές στη σερβιτόρα ή άλλα πλάσματα που περνάνε από μπροστά τους. Μη νομίζετε ότι το ραντεβού σας δε θα σας πάρει χαμπάρι!
5. Μη φέρνετε μαζί σας φίλους σας (αποφύγετε τo Group Dating) Αν φέρετε τους φίλους σας μαζί σας, θα φανείτε ανώριμοι και ανασφαλείς και θα αιφνιδιάσετε δυσάρεστα τον/την συνοδό σας. Βεβαιωθείτε λοιπόν ότι θα βγείτε σε one-on-one ραντεβού και ακολουθήστε τους κανόνες και φυσικά εμφανιστείτε μόνοι σας.
6. Mην πίνετε υπερβολικά Δεν είναι λίγοι αυτοί που γίνονται άλλοι άνθρωποι όταν μεθάνε. Αφήστε το άλλο άτομο να μάθει για εσάς, ενώ είστε νηφάλιοι. Το αλκοόλ πρέπει να κάνει την εμφάνισή του στη σχέση αργότερα αλλά από την άλλη αν ένα ή δύο ποτά σας βοηθούν να χαλαρώσετε ή λίγο κρασί προσθέτει ρομαντισμό δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Απλά μην το παρακάνετε.
7. Μην είστε πολύ επιθετικοί Κανείς (ή για να είμαστε πιο ακριβείς καμία γυναίκα) δε θέλει να δει ξαφνικά τα χέρια κάποιου άλλου να περιπλανώνται στο κορμί της προτού ο ίδιος (δηλαδή η ίδια) να είναι έτοιμη. Ο συγκεκριμένος είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να μην ξανασυναντηθείτε. Ακριβώς επειδή κάποιος δέχτηκε να πάει για δείπνο μαζί σας, δεν σημαίνει ότι γίνατε και ζευγάρι. Είναι καλύτερο να έχετε τα χέρια σας κοντά στο πρώτο ραντεβού.
8. Μην είστε πολύ χαλαροί Αν μιλήσετε για αυτό το θέμα με τις φίλες σας θα σας προειδοποιήσουν ότι δεν είναι ό, τι καλύτερο στο πρώτο ραντεβού ο άνδρας να είναι τελείως υποτονικός. Με απλά λόγια αν δεν της δώσετε ένα φιλί στο τέλος του ραντεβού ή αν δεν κάνετε μια κίνηση όταν η ίδια σας έχει επιτρέψει να έρθετε πιο κοντά, η κοπέλα θα αρχίσει να σκέφτεται ότι μάλλον κάτι κάνει λάθος ή ότι απλούστατα δεν τη θέλετε.
9. Μην ακυρώσετε το ραντεβού την τελευταία στιγμή ή (το χειρότερο) μην τολμήσετε να μην εμφανιστείτε καθόλου Η ακύρωση του ραντεβού για νόμιμο και σοβαρό λόγο καταρχήν επιτρέπεται, εφόσον βέβαια γίνει εγκαίρως και όχι την τελευταία στιγμή. Μία ώρα πριν από τη συνάντηση δεν είναι ό, τι καλύτερο - το μεγαλύτερο μέρος της προετοιμασίας για το ραντεβού έχει ήδη ξεκινήσει σε αυτό το σημείο. Το να στήσετε τον άλλο είναι α-γ-έ-ν-ε-ι-α. Αν αλλάξατε γνώμη, τουλάχιστον να έχετε τη δύναμη να το ακυρώσετε όταν πρέπει. Δεν χρειάζεται να κάνετε κάποιον να αισθανθεί άσχημα και να σπαταλά το χρόνο του μόνο και μόνο επειδή δεν τολμάτε να του πείτε ότι δε θα μπορέσετε.
10. Μη μιλάτε υπερβολικά πολύ και ασταμάτητα Προσπαθήστε να εισπνέετε μεταξύ των προτάσεων και να μη μιλάτε πάρα πολύ. Δώστε στο άτομο που σας συνοδεύει την ευκαιρία να πει κι αυτό καμιά κουβέντα. Το θέμα είναι να γνωρίσετε ο ένας τον άλλο, έτσι δεν είναι; Και μη μιλάτε και για το άλλο άτομο (δηλαδή μην παραγγείλετε εσείς το φαγητό του εκτός αν σας ζητηθεί κάτι τέτοιο). Για να καταλάβετε τις επιπτώσεις που μπορούν να έχουν οι συμπεριφορές που αναφέραμε παραπάνω, σκεφτείτε απλά εσείς θα βγαίνατε δεύτερο ραντεβού αν ο/η συνοδός σας έκανε κάποιο ή (ακόμη χειρότερα πολλά) από τα παραπάνω λάθη;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου