Πέμπτη 8 Αυγούστου 2013

Οι ομορφότερες ιδέες αίθριου για το καλοκαίρι

Ένα αίθριο προσφέρει πολλές διαφορετικές λειτουργίες σε ένα σπίτι. Παρέχει ένα μέρος για να χαλαρώσετε, ένα μέρος για να διασκεδάσετε, ένα εναλλακτικό μέρος για να δειπνήσετε ή να πιείτε το ποτό σας, και προσθέτει αξία στην εικόνα του σπιτιού. Αυτό το καλοκαίρι είναι σωστό λοιπόν να ρίξουμε μια ματιά σε μερικά φανταστικά σχέδια και ιδέες για αίθριο, που μπορούν να απογειώσουν την φαντασία μας.

Η προσθήκη φωτεινών και έντονων χρωμάτων μπορούν να φτιάξουν και να ζωντανέψουν τους υπαίθριους χώρους σας σχεδόν αμέσως. Το όμορφο ροζ συνδυασμένο σωστά  είναι απολύτως πανέμορφο. Ένα φωτεινό και έντονο χρώμα μπορεί να προσθέσει λάμψη σε κάθε υπαίθριο χώρο. Το χρώμα δεν περιορίζεται μόνο στα έπιπλα, μπορείτε επίσης να προσθέσετε χρώμα στους τοίχους,  φωτίζοντας το χώρο που το διαχωρίζει από το υπόλοιπο του σπιτιού.
ιδέες αίθριου για το καλοκαίρι
Όμορφα έπιπλα από ξύλο  σίγουρα περιλαμβάνονται σε αυτόν τον υπέροχο κόσμο των ιδεών αίθριου. Ξύλινα τραπέζια και καρέκλες, προσθέτουν γοητεία και στυλ σε κάθε εξωτερικό χώρο..
Καλύμματα αίθριου επίσης  προσθέτουν το στυλ στην αυλή σας. Υπάρχει μια πληθώρα επιλογές πέργκολας  που είναι διαθέσιμες. Έρχονται σε μια ποικιλία από φινιρίσματα και σχήματα, και μπορεί να ποικίλει με το ποσό της κάλυψης που παρέχουν. Ομπρέλες είναι μια άλλη επιλογή, και έρχονται επίσης σε μια μεγάλη ποικιλία σχεδίων. Κάθετες περσίδες παρέχουν μια μοναδική και όμορφη επιλογή, δίνοντας σας λίγο περισσότερο έλεγχο με την έκθεση στον ήλιο.
ιδέες αίθριου για το καλοκαίρι1
Αυτές οι ιδέες αίθριου μπορεί να λειτουργήσουν για μια ποικιλία σχεδίων αίθριου. Ο υπαίθριος χώρος σας θα μπορούσε να είναι για ένα άτομο, δύο άτομα, ή δέκα. Χρησιμοποιώντας φωτεινά χρώματα, ξύλινα έπιπλα, επενδύσεις, ή / και έπιπλα εσωτερικού χώρου, μπορείτε να προσθέσει αξία στο σπίτι  και τη ζωή στο σπίτι σας.
ιδέες αίθριου για το καλοκαίρι2 ιδέες αίθριου για το καλοκαίρι3 ιδέες αίθριου για το καλοκαίρι4 ιδέες αίθριου για το καλοκαίρι5 ιδέες αίθριου για το καλοκαίρι6 ιδέες αίθριου για το καλοκαίρι7 ιδέες αίθριου για το καλοκαίρι8ιδέες αίθριου για το καλοκαίρι9 ιδέες αίθριου για το καλοκαίρι10 ιδέες αίθριου για το καλοκαίρι11 ιδέες αίθριου για το καλοκαίρι12 ιδέες αίθριου για το καλοκαίρι14 ιδέες αίθριου για το καλοκαίρι16 ιδέες αίθριου για το καλοκαίρι17 ιδέες αίθριου για το καλοκαίρι18
Images via: pinterest

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου