Τετάρτη, 11 Ιουνίου 2014

Τρομερό! Πληκτρολόγησε τη διεύθυνση του σπιτιού σου στα Ελληνικά και δες το πανοραμικά!!! Μοιράστε το στους φίλους σας!!!

Το είπε και το έκανε η Google. Μέσω της υπηρεσίας Street View μπορείτε πλέον να δειτε το σπίτι σας ή οποιαδήποτε άλλη περιοχή σας ενδιαφέρει σε τρισδιάστατη μορφή. Θέλετε να μάθετε πώς;

Είναι ήδη γνωστό ότι η υπηρεσία Street View της Google είναι πλέον και επίσημα διαθέσιμη στη χώρα μας. Οι χρήστες τόσο από την Ελλάδα αλλά και από τον υπόλοιπο κόσμο μπορούν να απολαύσουν τα ελληνικά αξιοθέατα, να «περπατήσουν» στα ελληνικά δρομάκια, να θαυμάσουν την ελληνική ομορφιά και όχι μόνο.

Αυτό όμως που δεν γνωρίζατε μέχρι σήμερα είναι ότι μέσω αυτής της υπηρεσίας, σας δίνετε η δυνατότητα να δείτε τρισδιάστατες φωτογραφίες από κάθε δρόμο και στενό της Ελλάδας, πληκτρολογώντας απλώς την διεύθυνση καθώς και την περιοχή που σας ενδιαφέρει. Άλλες πληροφορίες όπως πχ ο Ταχυδρομικός Κώδικας δεν είναι απαραίτητες αφού η υπηρεσία είναι προγραμματισμένη να αναγνωρίζει την διεύθυνση που εισάγετε. Πρόσβαση σε αυτή την απίστευτη τεχνολογία προσπαθούν να αποκτήσουν διάφορα site τα οποία λειτουργούν ως "γέφυρες" για το street views.

Με τα βελάκια μπορείτε να περιηγηθείτε δεξιά-αριστερά ή μπρος-πίσω αντίστοιχα. Οι εικόνες εντυπωσιάζουν

Google – Ο Μεγάλος Αδελφός>Πληκτρολόγησε τη διεύθυνσή σου στα Ελληνικά και δες το σπίτι σου!!!

Κανε κλικ ……ΕΔΩ….. και δες το σπίτι που σε ενδιαφέρει…


μοιράστε το στους φίλους σας!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου