Τρίτη 17 Ιουνίου 2014

Ασυνήθιστα δοχεία με λουλούδια για να προσθέσετε ένα διασκεδαστικό σχεδιασμό στην αυλή και τον κήπο σας αυτό το καλοκαίρι

Ασυνήθιστα δοχεία είναι μια εξαιρετική ιδέα για τη διακόσμηση με λουλούδια. Δημιουργικά δοχεία που ανακυκλώνουν τα άχρηστα αντικείμενα, αποσυμφορίζουν τα σπίτια μας και φέρνουν ενδιαφέρον σε καλοκαιρινά σχέδια στην αυλή και τον κήπο μας. Ασυνήθιστες γλάστρες μπορούν να αλλάξουν το βαρετό σχεδιασμό της αυλή και ομορφαίνουν τον καλοκαιρινό σχεδιασμό των κήπων, ενώ δείχνει την εφευρετικότητα σας και το διακοσμητικό σας ταλέντο.

Μοιραζομαστε λοιπόν σήμερα μαζί σας μερικές καταπληκτικές ιδέες που αποδεικνύουν πόσο κάποια ασυνήθιστα δοχεία και γλάστρες για λουλούδια μπορούν να δημιουργήσουν υπέροχα κεντρικά σημεία στο σχεδιασμό της αυλής, φέρνοντας το ενδιαφέρον και μοναδικές πινελιές στην αυλή και τον κήπο. Δημιουργικές γλάστρες για τη διακόσμηση με ανθοφόρα φυτά μπορούν να κάνουν εξωτερικούς χώρους διαβίωσης σας φαίνονται διαφορετικοί και θεαματικοί.


Ένα παλιό ποδήλατο σας, μια ομπρέλα ή ένας κορμός δέντρου μπορούν να μετατραπούν σε ένα εκπληκτικό κεντρικό σημείο για την καλοκαιρινή διακόσμηση της αυλής σας. Μια παλιά καρέκλα, σπασμένες γλάστρες παιδικά παιχνίδια, κάνουν τα θαυμάσια δοχεία για ανθοφόρα φυτά που φέρνουν το χρώμα και το ενδιαφέρον στο σχεδιασμό της αυλής και του κήπου σας.
ασυνήθιστα δοχεία και γλάστρες για λουλούδια1 ασυνήθιστα δοχεία και γλάστρες για λουλούδια2 ασυνήθιστα δοχεία και γλάστρες για λουλούδια3 ασυνήθιστα δοχεία και γλάστρες για λουλούδια4 ασυνήθιστα δοχεία και γλάστρες για λουλούδια5 ασυνήθιστα δοχεία και γλάστρες για λουλούδια6 ασυνήθιστα δοχεία και γλάστρες για λουλούδια7 ασυνήθιστα δοχεία και γλάστρες για λουλούδια8 ασυνήθιστα δοχεία και γλάστρες για λουλούδια9 ασυνήθιστα δοχεία και γλάστρες για λουλούδια10 ασυνήθιστα δοχεία και γλάστρες για λουλούδια11 ασυνήθιστα δοχεία και γλάστρες για λουλούδια12 ασυνήθιστα δοχεία και γλάστρες για λουλούδια13 ασυνήθιστα δοχεία και γλάστρες για λουλούδια14 ασυνήθιστα δοχεία και γλάστρες για λουλούδια15 ασυνήθιστα δοχεία και γλάστρες για λουλούδια16
Images via:www.lushome.com & Pinterest

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου