Σάββατο, 30 Μαρτίου 2013

Τι μπορώ να κάνω αν ξεχάσω το προφίλ μου συνδεδεμένο σε ξένη συσκευή;

Θα σου έχει τύχει να ξεχάσεις να αποσυνδεθείς από το Facebook προφίλ σου και να έχεις πραγματοποιήσει σύνδεση από ξένη συσκευή. Πόσο μάλλον αν είχε τσεκαριστεί και από προεπιλογή η επιλογή «Να μείνω συνδεδεμένος», η οποία επιτρέπει στη συσκευή να θυμάται τα στοιχεία του λογαριασμού σου και να συνδέεται αυτόματα.

Τι κάνεις τότε; Σίγουρα δεν πρέπει να πανικοβάλλεσαι, μιας και το Facebook έχει δώσει λύση στο θέμα αυτό. Πάμε να δούμε ποια είναι η λύση αυτή.

Τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις



Αφού λοιπόν θυμηθείς πως ξέχασες να αποσυνδέσεις το Facebook λογαριασμό σου από μία ξένη συσκευή, τότε ακολούθα τα παρακάτω βήματα για να το κάνεις από οποιαδήποτε συσκευή:
  1. Κάνε σύνδεση στο Facebook και επισκέψου τις Ρυθμίσεις Ασφάλειας.
  2. Στην περιοχή Ενεργές Συνδέσεις, πατώντας Επεξεργασία θα δείτε όλες τις συνδέσεις που έχετε πραγματοποιήσει στο Facebook από διάφορες συσκευές, με ημερομηνία, ώρα και τρόπο σύνδεσης (από εφαρμογή ή περιηγητή διαδικτύου).
  3. Πατήστε Τερματισμό δραστηριότητας σε όποια σύνδεση επιθυμείτε.

Τι αλλάζει μετά τον Τερματισμό δραστηριότητας;

Κάθε ενεργή σύνδεση είναι συνδεδεμένη και με μια διαφορετική συσκευή, αν και καμιά φορά μπορεί να πρόκειται για την ίδια συσκευή και διαφορετική εφαρμογή σε αυτή (π.χ. Facebook και Facebook Messenger). Αφού τερματίσετε μία ενεργή σύνδεση, αν προσπαθήσετε να συνδεθείτε ξανά στο Facebook από τη συσκευή η οποία ήταν συνδεδεμένη με την ενεργή σύνδεση, τότε θα χρειαστεί να κάνετε ξανά σύνδεση με τα στοιχεία σας.

Σκεφτείτε το ως ένα απομακρυσμένο Log Out (Αποσύνδεση) πλήκτρο. :-)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου