Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013

Γιατί η ελίτ της νέας γενιάς ηθοποιών πήγε στο σπίτι της Έλενας Κόκκαλη;

Η Ελληνίς bond girl, οι πρωταγωνιστές των «Κόκκινων Φαναριών» και το coffee break της κας Πρωθυπουργού

Κρατάω στα χέρια μου το τελευταίο τεύχος του "Vanity Fair" .Δυο κορυφαίοι stars του παγκόσμιου κινηματογράφου, οι Μπεν Αφλεκ και Μπράντλευ Κουπερ "ακουμπούν" στους λεπτεπίλεπτους ώμους του πλέον πολυσυζητημένου "it girl" της εποχής μας. Της υπέροχης, elegant Εμμα Στόουν. Ο διάσημος φωτογράφος Μπρους Βέμπερ τους αφήνει να κάνουν γκριμάτσες να αστειεύονται να λένε «ιστορίες» μεταξύ τους.


Η Θέκλα λέει ότι ο Μπεν, παρά το αναμφισβήτητο ταλέντο του σαν ηθοποιός και σκηνοθέτης, είναι ξενέρωτος. Της αρέσει περισσότερο ο ΜπράντλεI Κούπερ με το «παιδικό χαμόγελο». Ο Βέμπερ, ο οποίος έχει κάνει μερικές από τις πλέον sexy φωτογραφίσεις μόδας σε black and white με φόντο τις πισίνες του κοσμοπολίτικου Miami ( η καλύτερη ήταν αυτή με το James Bond girl Ταλίσα Σότο) συνεχίζει να τους φωτογραφίζει.

Θεωρώ καταπληκτική την εικόνα του Ελληνολάτρη Τομ Χανκς με μουστάκι, γκρι κοστούμι και ένα σκυλάκι ράτσας Τσιουάουα στην αγκαλιά του.

Κορυφαίοι stars και ο συχνός επισκέπτης της Κέρκυρας, Γκέφεν
Η Έιμυ Ανταμς , ο Κερκ και ο Μάικλ Ντάγκλας με τζινς, σπορ σακάκια και αρχαίους Ρωμαίους πολεμιστές γύρω τους, η Όλγα Κιριλένγκο, ο Λίαμ Νίσον, ο Λίαμ Χεμσγουόρθ, ο Γιούαν Μακ Γκρέγκορ, ο ΤζέρεμI Ιρβάιν, η ΧάλI Μπερι.
Ένας από τους μεγαλύτερους παραγωγούς του Hollywood, ο «πολύς» κ. Ντέηβιντ Γκέφεν φωτογραφίζεται στην είσοδο της βίλας του στο Μπέβερλυ Χιλς. Ο κ. Γκέφεν όπως είναι γνωστό επισκέπτεται κάθε καλοκαίρι την Ελλάδα με την θαλαμηγό του « Rising Sun». Ένα υπερσύγχρονο, τεράστιο yacht που μοιάζει με… υπερωκεάνιο! Πολλές φορές στην συντροφιά του, ο αγαπημένος του φίλος, big star του Hollywood Κιάνου Ριβς. Η θαλαμηγός τις περισσότερες φορές «δένει» στην Κέρκυρα. Οι ιδιοκτήτες κατοικιών στην περιοχή της Δασιάς την παρακολουθούν με θαυμασμό να λικνίζεται στα σμαραγδένια νερά του Νησιού των Φαιάκων…

Το body της οικοδέσποινας και η Χιονάτη, Σμαράγδα
Η ελίτ του Hollywood στο Λος Άντζελες και τον φακό του Μπρους. Τα καλύτερα, τα ωραιότερα αγόρια και κορίτσια του Ελληνικού star system στα Βόρεια Προάστια και το σπίτι της Έλενας . Συγκεντρώθηκαν εκεί λίγο μετά τις 11 το βράδυ , της προηγούμενης Παρασκευής (8 Μαρτίου). Η low profile, όμορφη Έλενα Σκουλά- Κόκκαλη η οποία εδώ και λίγα χρόνια κάνει «μικρά» αλλά σταθερά βήματα στον δύσκολο, ανταγωνιστικό αλλά σίγουρα γοητευτικό κόσμο του «θεάματος» διοργάνωσε μασκέ πάρτι για αγαπημένους φίλους και συνεργάτες. Το θέμα του πάρτι; «Κόκκινα Φανάρια». Η πετυχημένη, πολυσυζητημένη παράσταση του Εθνικού Θεάτρου σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Ρήγου, στάθηκε πηγή έμπνευσης για την οικοδέσποινα. Η Έλενα άλλωστε δουλεύει ( με θεατρικές σπουδές στο παρελθόν) ως βοηθός σκηνοθέτη, δίπλα στον ταλαντούχο κ. Ρήγο. Εκτός από τα «Κόκκινα Φανάρια» έχουν δουλέψει μαζί στον «Τιτανικό» και το « Bossa nova».

Η οικοδέσποινα είχε «μεταμορφωθεί» σε κορίτσι των.. κακόφημων καμπαρέ κάποιων περασμένων εποχών. Με στενούς μαύρους κορσέδες και τακούνια. Η στενή της φίλη Σμαράγδα Καρύδη επέλεξε την στολή της.. sexy Χιονάτης. Η Σμαράγδα έφθασε το πάρτι με την Βίκυ Βολιώτη και τον Θοδωρή Αθερίδη.

Η Μαρία, ο Παναγιώτης, ο Κωνσταντίνος, η Ευγενία
Η νεαρή ηθοποιός Ευγενία Δημητροπούλου « κρυβόταν» πίσω από μια τεράστια μαύρη μάσκα από δαντέλλα. Η Δήμητρα Ματσούκα με σύνολο total black συνοδευόταν από τον αρχιτέκτονα Τάσο Ζέππο. Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης ήταν ένας cowboy σε.. ολίγον άσχετο ως προς την επιλογή του σκηνικό. Η ταλαντούχα Μαρία Κίτσου η οποία ερμηνεύει το ρόλο της Τζένης Καρέζη στα «Κόκκινα Φανάρια» ήταν μια επίσης εντυπωσιακή παρουσία. Ο Κωνσταντίνος Ρήγος όμως ήταν αυτός ο οποίος έκλεψε κυριολεκτικά την παράσταση.
Με χρυσό σορτσάκι και εκτυφλωτικό μπουφάν. Ήταν ακόμα εκεί η Ελληνίδα Bond girl Τόνια Σωτηροπούλου, ο Μιχάλης Μαρίνος, η Κωνσταντίνα Μιχαήλ, ο Παναγιώτης Μπουγιούρης, ο Άγγελος Παναγόπουλος, η Αθανασία Σμαραγδή, η Εύα Νάθενα, η Τζένη Μπότση, ο Κωνσταντίνος Ασπιώτης, η Άλκηστη Πουλοπούλου, η Ελένη Κοκκίδου, η Έλλη Παπαγεωργακοπούλου και η κομψότερη κατά την άποψή μου Ελληνίς T.V. presenter Μαρία Μπακοδήμου.

Η σύζυγος του Πρωθυπουργού στο Αlexander's bar
Τη Δευτέρα (11/3) στις 11:25 π.μ. στο Αlexander's bar του ξενοδοχείου Μεγάλη Βρετανία έπινε καφέ η σύζυγος του Πρωθυπουργού κα. Γεωργία Σαμαρά μαζί με την σύζυγο του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, κα. Άντρη Αναστασιάδη. Στη συντροφιά τους και η σύζυγος του πρέσβη της Κύπρου στην Αθήνα κα. Ελένη Ιωσήφ.
Η κα. Σαμαρά φορούσε ένα κομψό σύνολο σε σκούρες αποχρώσεις.Ήταν όλες χαμογελαστές και απολάμβαναν τον καφέ τους μέσα σε μια ευχάριστη ατμόσφαιρα.
Το προεδρικό ζεύγος της Κύπρου φιλοξενήθηκε στην προεδρική σουίτα του ξενοδοχείου Μεγ. Βρετανία.

 Σίβυλλα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου