Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013

Ποιοι έπιναν κοκτέιλ σαμπάνιας στους καναπέδες του Ακη;

Ο καλογυμνασμένος άνδρας με τα γκρίζα μαλλιά και την αθλητική φόρμα σε χρώμα blue nuit σταμάτησε να τρέχει… Κοντοστάθηκε μπροστά στο νεοκλασικό σπίτι της Διονυσίου Αρεοπαγίτου με τον αριθμό 33. Κοίταξε ψηλά, στον δεύτερο όροφο της κομψής κατοικίας στο χρώμα της ώχρας.
 Απόλυτη σιωπή. Τα παράθυρα ήταν κλειστά. Το δώμα των 202 τ.μ., εκεί όπου κάποτε απολάμβανε kir royale συνοδευμένο με blinis χαβιαριού, το ζεύγος Τσοχατζόπουλου , ήταν άδειο, μελαγχολικό. Το θρυλικό couple συνήθιζε μάλιστα να φωτογραφίζεται σε «αυτοκρατορικό στιλ» για τις σελίδες lifestyle περιοδικών. 

Ένα πέπλο σκόνης είχε καλύψει τα έπιπλα με τις υπογραφές ξένων οίκων. Ένα… κοράκι «στάθηκε» πάνω στα κεραμίδια που έμοιαζαν με γλυπτά! Η μικρή οικογενειακή αυτοκρατορία με τις καταθέσεις εκατομμυρίων και τις offshore γκρεμίστηκε.

Ο συνομήλικος του γκριζομάλλη κυρίου , γνωστός εφοπλιστής Γιάννης Λως πέρασε εκείνη τη στιγμή από μπροστά του. Ο πλοιοκτήτης έκανε jogging όπως κάθε πρωί άλλωστε.

Οι 1000 πορσελάνινες μαϊμούδες από την σπάνια συλλογή της Λόλας Ζολώτα χαμογελούσαν ικανοποιημένες. Όλο το προηγούμενο διάστημα έδειχναν ανήσυχες. Οι monkeys οι οποίες είχαν αγοραστεί από εξαιρετικές αντικερί στο Παρίσι , το Λονδίνο και τη Βιέννη παρακολουθούσαν με προσοχή τα γεγονότα που διαδραματίζονταν λίγα μέτρα πιο μακριά. Στον ίδιο δρόμο. Έναν από τους ακριβότερους της Ευρώπης.

Στην κατοικία του Άκη Τσοχατζόπουλου και της Βίκης Σταμάτη. Με θέα την Ακρόπολη. Οι λατρεμένες μαϊμούδες της συζύγου του πρώην πρωθυπουργού Ξενοφώντος Ζολώτα έμαθαν την είδηση για την δήμευση του πολυσυζητημένου ακινήτου. Μετά από την εκδίκαση της υπόθεσης (Δευτέρα 4 Μαρτίου) για ανακριβή δήλωση «πόθεν έσχες».

Οι συνδαιτυμόνες του Ακη και ο διακοσμητής της Βρετανικής βασιλικής οικογένειας
Ποιοι όμως ήταν αυτοί οι οποίοι απολάμβαναν κοκτέιλ σαμπάνιας και αυστηρά επιλεγμένα Γαλλικά κρασιά στην οικία Τσοχατζόπουλου; Ποιοι είναι αυτοί οι οποίοι κάθονταν αναπαυτικά στους καναπέδες με τα υφάσματα του διάσημου Βρετανού interior designer Ντέιβιντ Χικς; Του ανθρώπου ο οποίος έχει «φροντίσει» αποκλειστικά την εσωτερική διακόσμηση των ανακτόρων του Μπάκιγχαμ. Είναι οι ίδιοι που τώρα παριστάνουν ότι δεν γνωρίζουν τον πρώην πανίσχυρο υπουργό και την arrogant , πολυέξοδη σύζυγό του.

Αυτοί οι οποίοι ζητούν την παραδειγματική τιμωρία του . Μερικά χρόνια πριν νοίκιαζαν σουίτες στο υπερπολυτελές «Four Seasons» της Πόλης του Φωτός. Μόνο και μόνο για να «κλέψουν» κάτι από τη λάμψη του super glamorous γάμου του ζεύγους το οποίο τελικά κατέληξε στην φυλακή…

Μια γνωστή τηλεπερσόνα πέρασε μπροστά από το πρώην σπίτι του Akis. Έκανε και εκείνη jogging. Μαζί της έτρεχε και η Φιλιππινέζα της. Η T.V. star της… επέτρεπε να κρατάει το μπουφάν της φόρμας της.

Η σύζυγος του Εμίρη και η Jackie O’
Αναρωτιέμαι ποιο θα είναι το… ακριβές dress code της γοητευτικής Mozah συζύγου του Εμίρη του Κατάρ, Χαμάντ ιμπν Χαλίφα αλ Θανί . Η μελαχρινή κυρία με τα τεράστια πράσινα μάτια θα κυκλοφορεί στην πλαζ της Οξείας με μαγιό του οίκου Valentinoq Με ολομέταξα σύνολα πλαζ, με την υπογραφή του περιώνυμου οίκου που ανήκει πλέον στην οικογένειά της. Φαντάζομαι ότι δεν θα εμφανιστεί γυμνή όπως η Τζάκι Ωνάση. Κάτι τέτοιο το απαγορεύουν άλλωστε τα Αραβικά ήθη και έθιμα. Οι γυναίκες, ακόμα και οι εστεμμένες κυκλοφορούν …κουκουλωμένες. Κανένα σημείο του σώματός τους δεν επιτρέπεται να είναι εκτεθειμένο. Ακόμα και στην παραλία. Η Mozah θα είναι ιδιαίτερα προσεκτική στον ιδιόκτητο παράδεισό της.

Πολλά χρόνια πριν, πάλι σε ένα ιδιόκτητο νησί του Ιονίου πελάγους, τον Σκορπιό η Jackie Ωνάση αποφάσισε να κάνει μπάνιο ολόγυμνη.

Οι paparazzi οι οποίοι παρέμεναν πάντα «κρυμμένοι» στη θαλάσσια περιοχή γύρω από τον Σκορπιό έκαναν πάρτι! Οι ολόγυμνες φωτογραφίες της λεπτεπίλεπτης συζύγου του Αριστοτέλη Ωνάση κυκλοφόρησαν στις μεγαλύτερες εφημερίδες του πλανήτη.


Σίβυλλα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου