Σάββατο 30 Μαρτίου 2013

Twitter: Πώς μπορώ να δω τη δική μου ανασκόπηση για το 2012;

Το Twitter σε συνεργασία με το Vizify επιτρέπει στους χρήστες του να δουν μία δική τους ανασκόπηση για το 2012. Αυτό σημαίνει πως όσοι είστε μέλη του Twitter, μπορείτε να δείτε δωρεάν σημαντικές πληροφορίες, όπως:
  • το Golden Tweet- το tweet σας με τα περισσότερα retweets μέσα στο 2012.
  • τον Golden Follower – τον follower σας με τα περισσότερα mentions (αναφορές) προς εσάς μέσα στο 2012.
  • τα σημαντικότερα tweets σας ανά βδομάδα για το 2012.
  • τις λέξεις, φράσεις ή hashtags, τα οποία χρησιμοποιήσατε περισσότερο μέσα στο 2012.
Όλα τα προηγούμενα μέσα από ένα γράφημα, το οποίο επιτρέπει την αλληλεπίδραση του χρήστη με αυτό. Ο τρόπος για να δείτε την ανασκόπηση του Twitter λογαριασμού σας είναι ο εξής:
  1. Επισκεφθείτε τον εξής σύνδεσμο και εισάγετε το email σας. Εγώ χρησιμοποίησα το email το οποίο χρησιμοποιώ και στο Twitter, αλλά ίσως μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και διαφορετικό email.
  2. Στη νέα σελίδα πραγματοποιήστε είσοδο με τα στοιχεία σας στο Twitter και περιμένετε έως ότου εμφανιστεί η σελίδα με τις πληροφορίες οι οποίες αναφέρθηκαν παραπάνω (βλ. εικόνα στην αρχή του άρθρου).
Με την είσοδο του email σας, θα λάβετε ένα email το οποίο θα περιέχει το σύνδεσμο τον οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε για να επισκέπτεστε την σελίδα με την ανασκόπηση του Twitter λογαριασμού σας. Η διεύθυνση θα είναι της μορφής https://www.vizify.com/username/year-on-twitter, όπου αντί για τη λέξη username θα αναγράφεται το δικό σας username στο Twitter.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου